Βιασμοί από από δράστες με ανδρικά γεννητικά όργανα θα καταγράφονται ως από γυναικες, αν τρανς – Τζέι Κ. Ρόουλινγκ: Οι τρανς δεν είναι γυναίκες

Κανένα σχόλιο

Όπως έγραφε ρεπορτάζ της εφημερίδας The Times «η (βρετανική) αστυνομία επικρίνεται επειδή ανακοίνωσε ότι βιασμοί από δράστες με ανδρικά γεννητικά όργανα θα καταγράφονται ότι διαπράττονται από γυναίκα, εάν ο δράστης ‘αυτοπροσδιορίζεται ως γυναίκα’». Το δηκτικό σχόλιο της συγγραφέως προκάλεσε οργή.

Η Βρετανίδα συγγραφέας Τζέι Κέι Ρόουλινγκ βρέθηκε για ακόμη μια φορά στο… μάτι του κυκλώνα, καθώς εξόργισε για ακόμη μια φορά πάρα πολλούς από τους θαυμαστές της μετά από σχόλιο της στο twitter σχετικά με την τρανς κοινότητα .

Η συγγραφέας εξέφρασε για ακόμη μια φορά ευθαρσώς την άποψη της, παραθέτοντας ρεπορτάζ της εφημερίδας The Times με τίτλο «Γελοιότητα της αστυνομίας, καταγράφει βιαστές ως γυναίκες»,

"Sponsored links"

Όπως έγραφε ρεπορτάζ της εφημερίδας «η (βρετανική) αστυνομία επικρίνεται επειδή ανακοίνωσε ότι βιασμοί από δράστες με ανδρικά γεννητικά όργανα θα καταγράφονται ότι διαπράττονται από γυναίκα, εάν ο δράστης ‘αυτοπροσδιορίζεται ως γυναίκα’». Το δηκτικό σχόλιο της συγγραφέως προκάλεσε οργή.

H συγγραφέας υπαινίχθηκε ότι οι έννοιες πλέον αντιστρέφονται. «Ο Πόλεμος είναι Ειρήνη. Η Ελευθερία είναι Σκλαβιά. Η Άγνοια είναι Δύναμη. Το Άτομο με το Ανδρικό Μόριο που σε Βίασε είναι Γυναίκα» ανέφερε δηκτικά.

Το σχόλιο της προκάλεσε έντονες αντιδράσεις. Μάλιστα μια εκ των θαυμαστών της απάντησε στο tweet της, πόσο την θλίβει να διαβάζει κάτι τέτοιο από εκείνη «Ποτέ δεν πίστευα ότι θα έβλεπα το όνομά σου και θα ένιωθα κάτι διαφορετικό από μαγεία. Αλλά τώρα το βλέπω και σκέφτομαι πόσο απαίσιο ήταν αυτό που είπε για τους τρανς; Παρακαλώ σταμάτα, σε ικετεύω. Πληγώνεις τους ανθρώπους. Σταμάτα να προκαλείς πόνο».

skai.gr

Στα : Κόσμος

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live