Βιασμοί σκύλων στην πλούσια χώρα της Μέρκελ

Κανένα σχόλιο

Στην αυστηρή και πλούσια χώρα την Γερμανία των Μέρκελ – Σόιμπλε, οι βιασμοί ζώων και ιδιαίτερα σκύλων, είναι ανεκτοί και κατοχυρωμένοι νομοθετικά, όπου , σύμφωνα με δημοσίευμα, 100.000 Γερμανοί συνευρίσκονται με ζώα. Ενώ λειτουργούν οίκοι ανοχής σκύλων, και υπάρχουν φάρμες που νοικιάζουν μέσω διαδικτύου, ζώα για συνευρέσεις με ανθρώπους.Ο Γερμανικός νόμος απαγορεύει τη συνεύρεση ζώων με «ανθρώπους» μόνο όταν το ζώο τραυματίζεται.

Πρόσφατα στο γερμανικό Κοινοβούλιο (Budestag) κατατέθηκε σχέδιο νόμου για την απαγόρευση της κτηνοβασίας με αντιμέτωπο την ΖΕΤΑ του Μίχαελ Κιόσκ, οργάνωση υπεράσπισης των δικαιωμάτων των κτηνοβατών. Ο αντίλογος των «ζωοφίλων» της ΖΕΤΑ (Ζωόφιλοι για την ηθική μεταχείριση των ζώων) είναι ότι οι «ζωόφιλοι» κάνουν έρωτα με ζώα μόνο όταν είναι σίγουροι ότι έχουν τη…. Συγκατάθεσή τους  !!!!!!!!

Η εκπρόσωπος της ΒΜΤ κ. Claudia Lotz, δήλωσε στην Ελβετική εφημερίδα La Matin ότι υπάρχουν θύματα βιασμού ζώων από ανθρώπους και ότι στο Καταφύγιο «Κιβωτός του Νώε» στη Βρέμη έχουν φιλοξενηθεί και περιθάλψει πολλά ζώα κακοποιημένα σεξουαλικά….

"Sponsored links"

Επίσης στην Ολλανδία το παιδοφιλικό κόμμα PNYD έχει αναγνωρισθεί ως σύννομο με στόχους όπως «η νομιμοποίηση» της σεξουαλικής επαφής μεταξύ ενηλίκων και ανηλίκων από 12 ετών, ενώ έχει καταργηθεί η νομοθεσία που απαγορεύει τη σεξουαλική επαφή μεταξύ ανθρώπων και ζώων…

Καμαρώστε τους ηθικολόγους Βόρειους και ιδιαίτερα τους Προτεστάντες Γερμανούς που σείουν το δάχτυλο στους «τεμπέληδες και απατεώνες» Έλληνες.

Θαυμάστε τους….

Το Κεντρί

ΑΒΓ

Στα : Κόσμος

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live