18.8 C
Chania
Tuesday, April 16, 2024

Βιασμός στα Μάλια: Σοκάρουν οι εικόνες από την “διασκέδαση” πατέρα και κόρης

Ημερομηνία:

Φωτογραφίες από βίντεο που, περιλαμβάνεται στην δικογραφία για ην υπόθεση βιασμού 34χρονης Βρετανίδας στα Μάλια, για την οποία έχει ήδη προφυλακιστεί ο 70χρονος πατέρας της, φέρνει στην δημοσιότητα η βρετανική εφημερίδα Daily Mail

Υπενθυμίζεται ότι, εκτός από το συγκεκριμένο βίντεο, οι αρχές έχουν στην διάθεσή τους υλικό και από άλλες κάμερες ασφαλείας, στο οποίο η κοπέλα φαίνεται να κάθεται σε ένα παγκάκι και ο πατέρας της την πλησιάζει με διαθέσεις ανάλογες με εκείνες του μπαρ, όπως περιγράφεται.

Στο κείμενο που συνοδεύει το άρθρο αναφέρεται ότι «οι Έλληνες αξιωματούχοι επιμένουν ότι τα πλάνα από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης από το μπαρ αποδεικνύουν την υπόθεσή τους ότι ο πατέρας, επιδόθηκε σε «ανάρμοστη σεξουαλική δραστηριότητα» με την κόρη του, ενώ έπιναν πολύ στο δημοφιλές θέρετρο των Μαλίων στην Κρήτη».

Η εφημερίδα σπεύδει πάντως να επισημάνει ότι τα πλάνα ενδέχεται «να είναι ασαφή». Χαρακτηριστικά γράφει «τα πλάνα από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης, του πατέρα και της κόρης από τα οποία έχουν ληφθεί αυτές οι φωτογραφίες φαίνεται να είναι ασαφή. Το βίντεο, που εξασφάλισε η MailOnline, τραβήχτηκε λίγο πριν τις 4 το πρωί».

Όπως γράψαμε, η 34χρονη δηλώνει αποφασισμένη να παραμείνει στην Κρήτη μέχρι ο πατέρας της να αθωωθεί πανηγυρικά και αποφυλακιστεί. Πιστεύει, λέει, ότι όταν βγει το αποτέλεσμα του DNA θα υπάρξει πλήρης ανατροπή και δικαίωση σε όσα υποστηρίζουν εξ αρχής η ίδια και ο 70χρονος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Cretalive στο πλαίσιο της κύριας ανάκρισης έχει ζητηθεί το υλικό από τις κάμερες του ξενοδοχείου όπου διέμεναν πατέρας και κόρη προκειμένου να ελεγχθούν οι ώρες που επικαλούνται οι δύο αναφορικά με την επιστροφή τους σε αυτό, σε διαφορετικές χρονικές φάσεις.

Σε σχέση με το βιντεοληπτικό υλικό, αστυνομικές πηγές τονίζουν:

1ον το βίντεο από το μπαρ όπου διασκέδαζαν νωρίτερα πατέρας και κόρη. Αν δεν ξέρει κάποιος την συγγενική σχέση, άνετα μπορεί να εικάσει ότι πρόκειται για μεθυσμένο ζευγάρι, με τον άνδρα μάλιστα να ερωτοτροπεί με φορτικό τρόπο. Η 34χρονη αντιδρά, προσπαθεί να τον απωθήσει με το χέρι της αλλά εκείνος επιμένει.

2ον οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι υπάρχει και άλλο βίντεο στο οποίο η κοπέλα φαίνεται να κάθεται σε ένα παγκάκι και ο πατέρας της την πλησιάζει με διαθέσεις ανάλογες με εκείνες του μπαρ, όπως περιγράφεται.

3ον υπάρχει ακόμα ένα βίντεο που «πιάνει» κάποιες κινήσεις από όσους εισέρχονται και εξέρχονται από συγκεκριμένο δρομάκι των Μαλίων. Κόσμος πάει και έρχεται. Πατέρας και κόρη περπατούν, μπαίνουν στο συγκεκριμένο δρόμο, όμως για κάποια ώρα «χάνονται»… Στην πορεία φαίνεται να εξέρχεται μόνο ο πατέρας.

Να σημειωθεί ότι πατέρας και κόρη, όπως ανέφεραν, ζουν μαζί την τελευταία 5ετία.

Ο 70χρονος, όπως είπε, είναι πατέρας 7 παιδιών, ενώ από την πλευρά της η 34χρονη είναι μητέρα 4 παιδιών, τα οποία έχουν ανατεθεί μέσω της Πρόνοιας σε ανάδοχες οικογένειες και ιδρύματα.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Ίλον Μασκ ανησυχεί για την Ελλάδα: Tο πρώτο έθνος που θα υποστεί “πληθυσμιακή κατάρρευση

Την υπογεννητικότητα στην Ελλάδα σχολιάζει σε ανάρτησή του ο Ίλον...

Ιεράπετρα: Δολοφονία ο θάνατος 65χρονου Γερμανού

Θρίλερ με τον θάνατο του 65χρονου Γερμανού που διέμενε...

Μιχάλης Βιρβιδάκης: “Γιατί να μην υπάρχει στην Κρήτη ένα Κρατικό Θέατρο Νοτίου Ελλάδος;”

Ο Μιχάλης Βιρβιδάκης είναι η ψυχή του θεάτρου Κυδωνία στα Χανιά. Οι περισσότεροι...

Στη Βουλή η ξενοδοχοποπιηση στο Λόφο Καστέλι από τον Μ. Συντυχάκη

Επίκαιρη ερώτηση προς την Υπουργό Πολιτισμού κ. Μενδώνη κατάθεσε...