21.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Συγκλονίζει στη συνέντευξη της η 24χρονη – «Ήμουν λιπόθυμη, χωρίς συνείδηση – Δεν μπορούσα να συναινέσω ή να αποτρέψω κάτι» – Την καθυστέρησαν 3 μέρες για την ιατροδικαστική | Βίντεο

Ημερομηνία:

Συγκλονιστικά είναι τα όσα περιγράφει η 24χρονη Γεωργία που μίλησε για πρώτη φορά για τα όσα εφιαλτικά βίωσε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στη σουίτα του πολυτελούς ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη, όπου, όπως καταγγέλλει έπεσε θύμα βιασμού από τρεις άνδρες. Η νεαρή κοπέλα έδειξε για πρώτη φορά το πρόσωπο της και μίλησε στο zougla.gr για τα όσα δύσκολα έχει βιώσει στη ζωή της αλλά και για το πάρτι στο οποίο βιάστηκε.

«Γενικά, η ζωή μου όλα τα χρόνια κυλούσε ομαλά με την οικογένειά μου. Ξαφνικά υπήρξαν κάποια προβλήματα, τα οποία ξεκίνησαν με το αγόρι μου. Είχα σχέση για πεντέμισι χρόνια μαζί του και, δυστυχώς, ανακαλύψαμε ότι είχε την ανίατη ασθένεια, την οποία και παλέψαμε για ενάμισι χρόνο. Παράλληλα, η μητέρα μου είχε μια χρόνια πάθηση με την καρδιά της και πάλευε για τη ζωή της, χωρίς να θέλει να το δείξει για να μην υπάρξει μεγαλύτερη στενοχώρια. Ο θάνατός της ήταν αιφνίδιος. Έχασα και τον πατέρα μου ξαφνικά από ένα τροχαίο. Προσπάθησα να το ξεπεράσω, να σταθώ δυνατή, να συνεχίσω τη ζωή μου. Δυστυχώς, κατέληξε και το αγόρι μου ύστερα από έναν χρόνο, με τον οποίο προσπαθήσαμε πάρα πολύ και ήταν και αυτό κάτι τρανταχτό για τη ζωή μου. Έπειτα χάνω και τη μητέρα μου ύστερα από 40 ημέρες» είπε η κοπέλα.

Το πάρτι

Όπως είπε στο πάρτι την προσκάλεσε ο Μ.Π., τον οποίο γνωρίζει λίγα χρόνια. Σημείωσε πως τον είχε γνωρίσει ως πελάτισσα σε καφέ – μπαρ και στη συνέχεια έγιναν φίλοι.

«Με τον συγκεκριμένο άνθρωπο δεν είχαμε βγει ποτέ, αλλά τον εμπιστευόμουν λόγω της καφετέριας, μας πρόσεχε, μας συμπεριφερόταν σωστά και θεώρησα ότι μπορούσαμε να είμαστε και φίλοι», είπε.

Ανέφερε πως είχε προσκληθεί σε πάρτι από τον ίδιο και στο παρελθόν και είχε πάει σε κάποια από αυτά, χωρίς να παρατηρήσει κάτι ανησυχητικό.

Η κοπέλα είπε πως βρισκόταν για καφέ στο ξενοδοχείο, όταν ο Μ.Π. της ανέφερε το πάρτι και της είπε «πάρε μια φίλη σου να έρθεις».

«Υπήρχαν γύρω στα 15 με 17 άτομα και υπήρχαν και άλλες κοπέλες. Ήταν περισσότερες οι κοπέλες, λιγότεροι οι άνδρες. Δεν συστηθήκαμε με κανέναν. Δεν γνώριζα κάποιον εκτός από τον Μ. και ακόμα ένα παιδί, το οποίο ήρθε να γνωριστούμε μέσω μιας γνωστής μου που βρήκαμε στο πάρτι» είπε η 24χρονη.

«Είμαστε μόνες μας, τρία κορίτσια και αποφασίσαμε να απέχουμε απ’ όλο αυτό. Ήταν φανερό ότι δεν ήμασταν ευχαριστημένες με το πάρτι και αποφασίσαμε να κάτσουμε μισή με μια ώρα και να φύγουμε» είπε στην συνέχεια η 24χρονη.

Η κοπέλα τόνισε πως ήπιε δυο ποτήρια σαμπάνια που έβαλε μόνη της ενώ στην συνέχεια της προσφέρθηκε ένα τρίτο ποτήρι αλκοόλ το οποίο και κατανάλωσε. «Από ένα σημείο και έπειτα άρχισα να χάνω τη γη κάτω από τα πόδια μου» πρόσθεσε η Γεωργία.

Η 17χρονη φίλη της όταν κατάλαβε πως η 24χρονη δεν ένιωθε καλά αποφάσισαν να φύγουν από το πάρτι. Οι φίλες της έφυγαν και εκείνη έκανε προσπάθεια να βρει πού έχει παρκάρει. Όταν η φίλη της την κάλεσε για να δει σε τι κατάσταση βρίσκεται και αν βρήκε το αυτοκίνητο της, η 24χρονη της είπε να μην ανησυχεί γιατί επικοινώνησε με τον φίλο που την είχε καλέσει στο πάρτι και του ζήτησε βοήθεια«Το μόνο που ήθελα εκείνη την στιγμή ήταν να κοιμηθώ» υπογράμμισε η Γεωργία και είπε πως σκέφτηκε να καλέσει ένα ταξί αλλά δεν είχε τις δυνάμεις να το κάνει εκείνη την στιγμή και γι’ αυτό γύρισε στο ξενοδοχείο όπου και «έκλεισε» ένα δωμάτιο του οποίου του αριθμό δεν θυμάται.

«Προσπαθώντας να πάω σε αυτό με κάλεσε ο φίλος μου. Του είπα “μην ανησυχείς, έχω επιστρέψει και έχω πάρει ένα δωμάτιο”. Με ρώτησε τον αριθμό και του το είπα και του είπα πως είναι όλα καλά και πως πάω να κοιμηθώ. Μετά προέκυψε ένα άλλο τηλέφωνο το οποίο την επόμενη μέρα που έκανα την καταγγελία, έμαθα ότι ήταν ο βιαστής μου, ο άνθρωπος που παραδέχθηκε την πράξη του. Ένας από τους πολλούς…» είπε η 24χρονη Γεωργία.

Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος είπε πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν έχει παραδεχθεί την πράξη του αλλά υποστηρίζει πως υπήρχε συναίνεση.

«Έτσι είπε όντως, απλά αυτός με κάλεσε και παραδέχθηκε ότι ήταν το δικό του το τηλέφωνο και ότι του έδωσε ο φίλος μου. Δεν τον ήξερα αυτόν τον άνθρωπο. Το όνομα του το έμαθα την επόμενη μέρα που έκανα την καταγγελία. Καθώς πήγαινα επάνω, και βγήκα από το ασανσέρ υπάρχουν τρία άτομα στο διάδρομο που ήταν από το πάρτι. Μου το είπαν οι ίδιοι και μου είπαν ότι θα με βοηθήσουν. Τους είπα ότι δεν χρειάζεται. Μου έκαναν χιούμορ πως δεν χρειάζεται να πάω στο δικό μου» απάντησε η 24χρονη.

"google ad"

«Το μόνο που θυμάμαι είναι να προσπαθούν να μου αλλάξουν γνώμη και να ανοίγουν ένα δικό τους δωμάτιο το οποίο δεν έχω απολύτως καμία εικόνα. Από ένα σημείο και έπειτα έσβησαν όλα. Θυμάμαι μόνο τρία άτομα που με πήραν και με πήγαν σε ένα άλλο δωμάτιο το οποίο δεν ήταν δικό μου» είπε η Γεωργία και πρόσθεσε πως: «Δυστυχώς ή ευτυχώς μέρα με τη μέρα μου έρχονται κάποιες εικόνες και τις οποίες προσπαθώ να βάλω σε μια σειρά».

«Δεν είχα καμία απολύτως συνείδηση»

«Στο δωμάτιο θυμάμαι δυο άτομα. Έχω εικόνα από αυτήν την κατάσταση από τον έναν άνθρωπο την στιγμή που είμαι εγώ στο κρεβάτι και πάει να ξεκουμπώσει το παντελόνι του. Και ήταν από πάνω μου. Δεν θυμάμαι κάτι άλλο. Δεν είχα καμία απολύτως συνείδηση. Για κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συναινούσα ποτέ αλλά δεν είχα και τη δύναμη να το αποτρέψω. Αυτό το θυμάμαι πολύ καλά» ανέφερε αρχικά η 24χρονη Γεωργία.

«Ξύπνησα στις 11 παρά και το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να πάρω το κινητό μου και είχα ένα μήνυμα από τον άνθρωπο που με κάλεσε στο ξενοδοχείο. Δεν είχα συνειδητοποιήσει που είμαι. Δεν είχα ακόμα κανέναν έλεγχο. Έτσι όπως σηκώθηκα είδα κάτω το εσώρουχο μου. Ήμουν αδιάθετη και δεν καταλάβαινα γιατί έλειπε το εσώρουχο μου. Γυρνάω στο δωμάτιο να το δω και είδα αντρικά ρούχα, κάλτσες, χάπια, μια βαλίτσα. Δεν ήταν κανένας άλλος στο δωμάτιο. Πήρα τηλέφωνο τον φίλο μου και τον ρώτησα τι δουλειά έχω εγώ σε αυτό το δωμάτιο. Και μου είπε να ηρεμήσω και να φύγω από εκεί για να μην με ενοχλήσουν» πρόσθεσε στην συνέχεια η νεαρή κοπέλα.

«Ταράχτηκα, άρχισα να κλαίω και να φωνάζω. Πήρα τηλέφωνο έναν άνθρωπο που θα μπορούσε να με βοηθήσει σε αυτήν την κατάσταση. Ντρεπόμουν γιατί συνειδητοποίησα ότι μπορεί να έπεσα θύμα βιασμού» είπε η 24χρονη και ανέφερε πως το τηλεφώνημα ήταν στον εργοδότη της.

«Είχα φτάσει σε ένα σημείο στο οποίο ήμουν λιπόθυμη. Ήμουν ένας άνθρωπος μη λειτουργικός, χωρίς συνείδηση. Δεν μπορούσα να συναινέσω ή να αποτρέψω κάτι» είπε η 24χρονη.

«Δεν πήγα στο πάρτι για να βιαστώ»

«Επέλεξα να πάω σε ένα πάρτι. Δεν πήγα στο πάρτι για να βιαστώ. Πήγα γιατί ήταν μια μέρα που ήταν δύσκολη για μένα να πάω στο σπίτι μου και να ξέρω ότι όλοι είναι με την οικογένεια τους και διασκεδάζουν. Θυμάμαι πριν πάω, η φίλη μου μου έλεγε να μην πάω και να μην πιω άλλο. Και της έλεγα: “Σε παρακαλώ πολύ, είναι μια ιδιαίτερη μέρα για μένα και δεν θέλω να πάω σπίτι. Εσύ έχεις τη μητέρα σου και τον πατέρα σου”» εξομολογήθηκε η 24χρονη.

«Να μιλήσουν όσοι ήταν στο πάρτι»

Όπως λέει στη συνέντευξή της η 24χρονη: «Προσπαθώ να βρω μια δικαίωση σε αυτό. Θέλω όποια κοπέλα ήταν σε εκείνο το πάρτι, εκείνη τη βραδιά, να μιλήσει, να πει ότι αυτός ο άνθρωπος, ο Μ., ήταν στο πάρτι γιατί ισχυρίζεται ότι δεν ήταν και να πουν ότι ήταν καλεσμένες από αυτόν τον άνθρωπο γιατί έχω μάθει ότι όσες κοπέλες πήγαιναν στα πάρτι, της καλεί ο συγκεκριμένος, αλλά και η ομάδα αυτή».

«Θεωρώ ότι υπάρχει μια ομάδα που προσπαθεί με έναν τρόπο να εκμεταλλεύεται ή να οδηγεί σε αυτή την κατάσταση κορίτσια ευάλωτα είτε κορίτσια που θέλουν να βγουν και να βγουν, να πάνε στο μαγαζί τους και έχουν μια γνωριμία μαζί χωρίς, όμως, να σημαίνει ότι θέλουν ή συναινούν σε κάτι άλλο», σημείωσε.

«Με τρέλαινε το ότι δεν μπορούσα να βγάλω από πάνω μου αυτή τη βρώμα»

Λίγο πριν το τέλος της συνέντευξης, η 24χρονη Γεωργία, τόνισε πως: «Πήγα στον Ιατροδικαστή τρεις ημέρες αργότερα και μου είπαν να μην πλυθώ. Αυτό με είχε τρελάνει. Με τρέλαινε το ότι δεν μπορούσα να βγάλω από πάνω μου αυτή τη βρώμα. Υπήρχαν σημάδια στα πόδια μου. Πάρα πολλές μελανιές. Οι τοξικολογικές έγιναν το βράδυ της ίδιας ημέρας».

topontiki.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Βιβλιοπαρουσίαση στα Χανιά: Κωνσταντίνα Μπαλωμενάκη – Στον καιρό του Λυμεώνα

Οι Εκδόσεις Ραδάμανθυς παρουσιάζουν τη νουβέλα επιστημονικής φαντασίας της...

Χαρούπι: Ο διατροφικός θησαυρός της κρητικής γης στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Η αγροδιατροφική παράδοση του χαρουπιού της Κρήτης βρίσκεται στον...

Αλλαγή ώρας 2024: Πότε οι δείκτες του ρολογιού θα πάνε μια ώρα μπροστά

Με το δεύτερο 10ημερο του Μαρτίου να ολοκληρώνεται, οδεύουμε...

Ο τουρισμός “φωνάζει” για προσωπικό

Μετά από ένα τουριστικό έτος με περίπου 33 εκατομμύρια επισκέπτες από το εξωτερικό,...