Βιβλιοκαφενείο – Καφές και αντιπάθεια στην κατάληψη Rosa Nera

Κανένα σχόλιο

Βιβλιοκαφενείο – Καφές και αντιπάθεια:

* Πέμπτη 29/7 στις 19:00 *

Στο 2ο βιβλιοκαφενείο θα συζητήσουμε το βιβλίο “Υφαίνοντας ιστούς, γνωριμία με τον κοινοτικό φεμινισμό” της Julieta Paredes, για το οποίο θα γίνει μία μικρή εισαγωγή από την ομάδα στην αρχή του βιβλιοκαφενείου.

"Sponsored links"

Στόχος μας είναι να ανοίξουμε έναν δημόσιο διάλογο γύρω από το βιβλίο, σε χαλαρή δομή, να προβληματιστούμε, να ανταλλάξουμε σκέψεις / γνώσεις και να πιούμε και τον καφέ μας!

Όποιο θέλει, μπορεί να προμηθευτεί το βιβλίο και σήμερα, από τους πάγκους των βιβλίων που θα υπάρχουν παράλληλα με το Καφενείο στην αυλή της Ρόζας.

– από την ομάδα του βιβλιοκαφενείου

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live