ΒΟΑΚ: Κλείνει, λόγω εργασιών στον κόμβο Μουρνιών, κομμάτι της Εθνικής Οδού

Κανένα σχόλιο

Ταλαιπωρία λίγων ημερών περιμένει τους οδηγούς ενόψει εργασιών αποκατάστασης στον κόμβο Μουρνιών.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε, από την Δευτέρα 7 Νοεμβρίου στις 7 το πρωί μέχρι και το Σάββατο 12 του μήνα, θα διακοπεί η κυκλοφορία οχημάτων μόνο στο ρεύμα κυκλοφορίας από Χανιά προς Κίσσαμο επί του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης (Β.Ο.Α.Κ.) στο τμήμα από το κόμβο Σούδας έως και το κόμβο Μουρνιών.

Μόλις ολοκληρωθούν οι εργασίες θα κλείσει το άλλο ρεύμα.

"Sponsored links"

Συγκεκριμένα, σε σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

Στα πλαίσια εκτέλεσης του έργου «ΕΠΙΣΚΕΥΗ – ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ Ν.Ε.Ο.Δ. ΚΡΗΤΗΣ ΣΤΑ ΟΡΙΑ Π.Ε. ΧΑΝΙΩΝ» πρόκειται να εκτελεστούν εργασίες ανακατασκευής ασφαλτοτάπητα στον κόμβο Μουρνιών επί του ΒΟΑΚ.

Για τον λόγο αυτό από Δευτέρα 07.11.2022 έως και Σάββατο 12.11.2022 θα είναι κλειστό το τμήμα του ΒΟΑΚ από τον κόμβο Σούδας έως τον Κόμβο Μουρνιών με κατεύθυνση προς Κίσσαμο.

Τα οχήματα που κινούνται επί του ΒΟΑΚ προς Κίσσαμο θα εκτρέπονται στη Λεωφόρο Ηρακλείου και στον νότιο παράλληλο του ΒΟΑΚ.

Η είσοδος στον ΒΟΑΚ με κατεύθυνση προς Κίσσαμο από τον κόμβο Μουρνιών, θα επιτρέπεται κανονικά εκτός και αν υπάρξει νέα ενημέρωση.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να τηρούν την εγκεκριμένη εργοταξιακή σήμανση.

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live