Βράβευση εθελοντών Θεάτρου Ανατολικής Τάφρου

Κανένα σχόλιο

Η Πρόεδρος της ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ Αγγελάκη Νάνσυ αναγνωρίζοντας την πολύτιμη συνεισφορά των εθελοντών- ταξιθετών του θεάτρου Ανατολικής Τάφρου, με προσωπική πρωτοβουλία διοργάνωσε εχθές εκδήλωση προς τιμήν τους στο Δημοτικό Κινηματογράφο «Κήπος».Με αίσθημα ευγνωμοσύνης και υπερηφάνειας βράβευσε όλους εκείνους τους ανθρώπους, μέλη της κοινωνίας μας, που με την προθυμία τους και την ευγενική τους παρουσία συνέβαλαν καθοριστικά στην λειτουργία και οργάνωση του θεάτρου και στην επιτυχή έκβαση των παραστάσεων που πραγματοποιήθηκαν εκεί.
Η ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ τους ευχαριστεί θερμά κι εύχεται παρόμοιες εθελοντικές δράσεις να αποτελέσουν πρότυπο για τον κοινωνικό περίγυρο.

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live