25.8 C
Chania
Tuesday, April 23, 2024

Βράβευση του Καθηγητή-Ακαδημαϊκού Κωνσταντίνου Ζοπουνίδη από κορυφαία σχολή της Γαλλίας

Ημερομηνία:

Στο πλαίσιο του 5oυ Διεθνούς Συνεδρίου της Financial Engineering and Banking Society (11-13/6/2015), η Audencia Nantes School of Management (ANSM)  και το ερευνητικό κέντρο Centre for Financial and Risk Management  βράβευσαν τον Καθηγητή της Σχολής Μηχανικών Παραγωγής & Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης, κ. Κωνσταντίνο Ζοπουνίδη για το επιστημονικό του έργο στις επιστήμες Management Science και στο Decision Making. Η ANSM είναι σε κατάταξη, 3η στη Γαλλία και έχει χαρακτηριστεί ως “Top Business School with significant international influence”.

Στην φωτογραφία διακρίνονται από αριστερά:

-ο συνδιοργανωτής  Κωνσταντίνος Ανδριοσόπουλος (  Associate Professor ESCP Europe Business School and Labex ReFi. Executive Director Research Centre in Energy Management; Academic Director, Master in Energy Management. Vice Chairman of the BoD, Public Gas Corporation of Greece (DEPA),

-ο οργανωτής του Συνεδρίου Αιμίλιος Γαλαριώτης (Καθηγητής και Διευθυντής του Εργαστηρίου Financial and Risk Management και Joint-Head of the Department of Accounting & Finance Audencia Nantes),

-ο  Andre Sobczak (Associate Dean for Research) και

-ο  τιμώμενος καθηγητής  Κωνσταντίνος Ζοπουνίδης (Πρόεδρος της Επιστημονικής Εταιρείας Χρηματοοικονομικής Μηχανικής και Τραπεζικής).

csm_Zopo_ANSM_ce4e8c1097

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ