Βρέθηκε ο δράστης του γκράφιτι στο φάρο – Σχηματίστηκε δικογραφία

1 Σχόλιο

Βρεθηκε ο δράστης του βανδαλισμού του φάρου.

Οι έρευνες αξιοποίησαν υλικο από κάμερες ασφαλείας στο Ενετικό Λιμάνι με αποτέλεσμα ο δημιουργός του γκράφιτι να βρεθεί.

Πρόκειται για ενήλικα που διαμένει προσωρινά στα Χανιά. Τώρα και κατοπιν του κακού χαμού, δηλώνει μετανιωμένος για την πράξη του.

"Sponsored links"

Για την πράξη του σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της φθοράς δημόσιας περιουσίας και της διάρρηξης που διαβιβάστηκε στον Εισαγγελέα.

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

1 Σχόλιο

  1. Νικόλαος Σ. Στεργιάδης

    Το “Μοντέλο αντιμετώπισης του προβλήματος των γκράφιτι” είχε ήδη εντοπίσει στις αρχές Οκτώβρη την έλευση στα Χανιά του άγνωστου τότε γκραφιτά COZY, μερικές ημέρες πριν το γκράφιτι στο Φάρο των Χανίων στις 16 Οκτώβρη. Μετά από αυτό το απαράδεκτο συμβάν, στην κυριολεξία “έκαψε φλάντζα” προκειμένου για την άμεση ταυτοποίηση του COZY που ήταν ιδιαίτερα δύσκολη και απαιτούσε συνεργασίες και πρόσκαιρους συμβιβασμούς. Λόγω της ανυπαρξίας πλέον ενεργών Χανιωτών γκραφιτάδων η εφαρμογή του “Μοντέλου” επικεντρώθηκε αποκλειστικά και μόνο επάνω στον COZY. Χαιρετίζεται με ιδιαίτερη ικανοποίηση η σημερινή ανακοίνωση από τις Αρχές για την ταυτοποίηση του προσωρινά διαμένοντος στα Χανιά ενήλικου αλλοδαπού γκραφιτά COZY. “Τέλος καλό” λοιπόν αλλά όχι “όλα καλά” ακόμη…

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live