Βρέθηκε ο 37χρονος Χανιώτης Γιώργος Ξυπολιτάκης

Κανένα σχόλιο

Η περιπέτεια του Ξυπολιτάκη Γεώργιου, 37 ετών, έληξε σήμερα, 14/12/2021, δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών του ανθρώπων που τον αναζητούσαν.

Ο 37χρονος Χανιώτης είχε εξαφανιστεί στις 12/12/2021, μεσημεριανές ώρες από την περιοχή των Χανίων.

Ο Ξυπολιτάκης Γεώργιος βρέθηκε στην περιοχή των Χανίων από ευαισθητοποιημένο πολίτη που άμεσα ενημέρωσε τις αρμόδιες αρχές. Ο ίδιος είναι καλά στην υγεία του και βρίσκεται στο ασφαλές περιβάλλον του Νοσοκομείου και δίπλα σε ανθρώπους που μπορούν να τον φροντίσουν.

"Sponsored links"

«To Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στον Ξυπολιτάκη Γεώργιο και στην οικογένειά του για οτιδήποτε χρειαστεί.

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live