Βραδιά μουσικής ενάντια στις καταστροφές στον Αζωγυρέ

Κανένα σχόλιο

Μεγάλη μουσική βραδιά στον Αζωγυρέ οργανώθηκε από επισκέπτες και κατοίκους που που λατρεύουν το χωριό και είναι ενάντια τις καταστροφές που έχουν λάβει χώρα τους τελευταίους μήνες.

Όπως αναφερεται σε σχετικό κείμενο που έδωσαν στη δημοσιότητα:

Θέλοντας να αντιταχθούν στην καταστροφή και την λεηλασία του όμορφου αυτού χωριού για χάρη της κερδοσκοπίας μαζεύτηκαν Πέμπτη Βράδυ και τραγούδησαν καραόκε στέλνοντας ο κάθε ένας το δικό του μήνυμα για τις καταστροφές και όλοι μαζί ένα ηχηρό μήνυμα κάτω τα χέρια από τα αιωνόβια πλατάνια – τους καταρράκτες και το ποτάμι.

"Sponsored links"

Ελπίζοντας το μήνυμα τους να φτάσει στα αυτιά το αρμοδίων και να βάλουν ένα τέλος μία και καλή πριν αυτός ο μικρός παράδεισος εξαφανιστεί για πάντα .

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live