Βρετανία: Πιλοτική covid-free συναυλία με 5000 νέους χώρις μάσκες και αποστάσεις

Κανένα σχόλιο

Χιλιάδες νέοι Βρετανοί, διασκέδασαν χωρίς μάσκες και αποστάσεις σε μουσικό φεστιβάλ που πραγματοποιήθηκε στο Λίβερπουλ, το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα.

Οι σχεδόν 5000 παραβρέθηκαν στο Sefton Park, με το φεστιβάλ να αποτελεί -μεταξύ άλλων- πιλοτικό event στο πλαίσιο της προσπάθειας της κυβέρνησης της Βρετανίας για επιστροφή στην κανονικότητα.

Στη Βρετανία ελπίζουν, πλέον, τα αποτελέσματα της χθεσινής μουσικής συνάντησης να είναι τα επιθυμητά, ώστε να αρχίσουν πάλι να διοργανώνονται παρόμοια φεστιβάλ σε όλη τη χώρα.

Οι παρευρισκόμενοι δεν ήταν υποχρεωμένοι να φορούν μάσκες, ούτε να κρατούν τις απαραίτητες αποστάσεις. Ωστόσο, για την είσοδό τους υποχρεούνταν να επιδείξουν αρνητικό τεστ στο οποίο θα έπρεπε να έχουν υποβληθεί το πολύ 24 ώρες πριν τη συναυλία.

Επόμενη υποχρέωσή τους είναι να υποβληθούν εκ νέου σε τεστ πέντε μέρες μετά το φεστιβάλ και να στείλουν στους διοργανωτές τα αποτελέσματα.

Η υπουργός Πολιτισμού της Βρετανίας, αναφερόμενη στο εν λόγω event, το χαρακτήρισε ως μια «αξιοσημείωτη περίπτωση», καθώς οι παρευρισκόμενοι συμμετέχουν σε ένα τέτοιο «μουσικό φεστιβάλ για πρώτη φορά μετά από ένα χρόνο και όλα αυτά χάρη στην επιστήμη».

"Sponsored links"

Στα : Κόσμος

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις