Βροχή τα συλληπητήρια μηνύματα για τον θάνατο του Μανούσου Βολουδάκη – Τι λένε Πολάκης, Μπακογιάννη, Διγαλάκης, Αρναουτάκης, Σημανδηράκης

Κανένα σχόλιο

Ο θάνατος του Χανιώτη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Μανούσου Βολουδάκη σε ηλικία μόλις 57 ετών συντάραξε τα Χανιά.

Φορείς των Χανίων αλλά και της Κρήτης εκφράσουν τα συλληπητήριά τους για την απώλειά του προς την οικογένεια και τους οικείους του.

Πιο αναλυτικά:

"Sponsored links"

Βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης

Θερμά συλληπητηρια στην οικογενεια και τους οικείους του Μανουσου Βολουδακη,βουλευτη της ΝΔ στα Χανια.

Ήμασταν πολιτικοί αντίπαλοι, συγκρούστηκαμε αρκετες φορές στη Βουλή αλλά και συνεργαστήκαμε για το καλό της επαρχίας Σφακιων όταν ήμουν δημαρχος και αυτός υπουργος .Υπήρχε μεταξύ μας λόγω και κοινής καταγωγής από τα Σφακια αλληλοσεβασμός παρά τις ιδεολογικές διαφορές.

Αιωνία του η μνήμη .

Βουλευτής Χανίων της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη:

Βαθιά συντετριμμένη, από τον απροσδόκητο χαμό του Μανούσου Βολουδάκη. Είχαμε όλοι πιστέψει ότι η τελευταία θεραπεία θα είχε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Ο συνάδελφος και φίλος Μανούσος Βολουδάκης υπήρξε επί πολλά χρόνια εξαιρετικός εκπρόσωπος του λαού των Χανίων.

Μέχρι και πριν ένα μήνα έδινε μάχες στη βουλή για τα συμφέροντα των Χανιωτών. Αφήνει πίσω του ένα δυσαναπλήρωτο κενό, για την οικογένειά του, την οικογένεια της ΝΔ αλλά και ολόκληρο το λαό των Χανίων. Τα θερμότερα συλλυπητήριά μου στην σύζυγό του Σέβη, στα τρία του παιδιά, και σε όλη την οικογένειά του.

Βουλευτής Χανίων της ΝΔ Βασίλης Διγαλάκης:

«Είμαι συγκλονισμένος και συντετριμμένος, όπως όλες οι Χανιώτισσες και όλοι οι Χανιώτες, από την απρόσμενη είδηση του θανάτου του συναδέλφου Μανούσου Βολουδάκη. Τα Χανιά τίμησαν δικαίως τον Μανούσο Βολουδάκη πολλές φορές κι εκείνος, σε όλη του την πολιτική διαδρομή, φρόντισε να ανταποδώσει την τιμή και την ευθύνη, υπηρετώντας τον τόπο μας με αληθινή αγάπη, θάρρος, ευθυκρισία και συνέπεια. Η απώλεια είναι μεγάλη και δυσαναπλήρωτη: για τα Χανιά, για τη ΝΔ, αλλά πρωτίστως για την οικογένειά του, τη σύζυγό του, τα τρία τους παιδιά, και τα αγαπημένα του πρόσωπα, στους οποίους εκφράζω την οδύνη μου και τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια.»

"Sponsored links"

Βουλευτής Ρεθύμνου Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Κεφαλογιάννης:

«Με ιδιαίτερη θλίψη πληροφορήθηκα την απώλεια του αγαπητού μου συναδέλφου και φίλου Μανούσου Βολουδάκη, με τον οποίο συνυπηρετήσαμε για πολλά χρόνια στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Ο Μανούσος πορεύτηκε πάντοτε με ήθος και εντιμότητα στον προσωπικό και πολιτικό του βίο και παρέμεινε αταλάντευτος στις ιδέες και τα πιστεύω του, ιδιαίτερα για τον τόπο του, τα Χανιά. Υπήρξε εξέχον στέλεχος της παράταξης μας, μα πάνω από όλα λάτρης της Κρήτης και των ανθρώπων της. Τα πιο θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του»

Βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Βαρδάκης:

«Εκφράζω τη βαθιά θλίψη μου  για τον χαμό ενός νέου ανθρώπου, ενός πολιτικού άνδρα, του βουλευτή Χανίων ΝΔ, Μανούσου  Βολουδάκη,  που έφυγε νικημένος από την επάρατη νόσο, μετά από έναν άνισο αγώνα.

Ο  ΜανούσοςΒολουδάκης, σ΄όποια θέση κι αν βρέθηκε, διακρίθηκε για το ήθος, την ευγένεια, την αποτελεσματικότητα, την εντιμότητά του.

Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Καλό ταξίδι  Μανούσο».

Βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Ηγουμενίδης:

Με θλίψη πληροφορήθηκα σήμερα το θάνατο του συναδέλφου βουλευτή Χανίων Μανούσου Βολουδάκη. Ενός συναδέλφου στη Βουλή που σεβόταν τον αντίθετο πολιτικό λόγο και που ξεχώρισε για το ήθος, την ευγένεια και την εντιμότητα του στη πολιτική. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.

Βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ, Χάρης Μαμουλάκης:

«Με θλίψη πληροφορήθηκα την απώλεια του Βουλευτή Χανίων της ΝΔ, Μανούσου Βολουδάκη. Ενός ανθρώπου που κατά την πολιτική του διαδρομή στα κοινά, υπηρέτησε τον τόπο μας από διάφορες θέσεις ευθύνης, πάντοτε με ήθος, συνέπεια και αποφασιστικότητα. Στην οικογένεια και τους οικείους του εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια.».

Βουλευτής Ηλείας της Ν.Δ. Διονυσία Αυγερινοπούλου

Η είδηση του θανάτου του συναδέλφου, Βουλευτή Χανίων, Μανούσου Βολουδάκημας γέμισε βαθιά θλίψη. Η παρουσία του στα έδρανα της Βουλής άφηνε πάντα ένα ξεχωριστό αποτύπωμα ενώ ως υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης δημιούργησε ισχυρές βάσεις για την υλοποίηση μιας ολοκληρωμένης στρατηγικής ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, στο πλαίσιο της διαφάνειας στη σύγχρονη δημόσια διοίκηση, της απλούστευσης δομών και διαδικασιών.

Ο Μανούσος Βολουδάκης δίδαξε ευπρέπεια, ήθος και ευγένεια και αφήνει μια ανεκτίμητη παρακαταθήκη στην πολιτική ζωή. Η Νέα Δημοκρατία έχασε ένα πιστό μαχητή, η Βουλή έναν αφοσιωμένο κοινοβουλευτικό και έναν ακέραιο εκπρόσωπο των Χανίων, η επιστήμη του έναν άξιο εκφραστή της. Εκφράζω τα συλλυπητήρια μου στην σύζυγό του Σέβη και τα τρία παιδιά τους.

Περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης:

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης μετά την ανακοίνωση για τον αδόκητο θάνατο του βουλευτή Χανίων της Ν.Δ. Μανούσου Βολουδάκη, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η είδηση του πρόωρου θανάτου του Βουλευτή Χανίων Μανούσου Βολουδάκη μας θλίβει βαθιά. Ένας πολιτικός με συνέπεια και εντιμότητα. Ένας Βουλευτής που τιμήθηκε από την κοινωνία των Χανίων, την οποία υπηρέτησε σε κάθε βήμα της πολιτικής του διαδρομής. Ο θάνατός του αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό στα Χανιά, στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, στην Ελληνική Βουλή και βεβαίως στους συνεργάτες και την οικογένειά του. Η μνήμη του θα αποτελεί για όλους μας πολύτιμη παρακαταθήκη και οδηγό. Ειλικρινή συλλυπητήρια στη σύζυγο και τα τρία του παιδιά».

Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, Νίκος Καλογερής

Με βαθιά θλίψη πληροφορηθήκαμε την απροσδόκητη εκδημία του Βουλευτή Χανίων, Μανούσου Βολουδάκη, που τόσο πρόωρα έφυγε από κοντά μας. Ο Μανούσος Βολουδάκης καθ’ όλη τη διάρκεια της πολιτικής του διαδρομής, είτε από τη θέση του υπουργού, είτε από τη θέση του βουλευτή, υπηρέτησε τα Χανιά, αλλά και τη χώρα μας, με ακεραιότητα, ευθύτητα και συνέπεια, τιμώντας με τον καλύτερο τρόπο την σπουδαία πολιτική παράδοση της οικογένειάς του. Θα τον θυμόμαστε πάντα. Εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στη σύζυγό του και τα τρία παιδιά του.

Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης:

«Η αιφνίδια είδηση του θανάτου του Μανούσου Βολουδάκη, προκαλεί μεγάλο πόνο και οδύνη στον πολιτικό κόσμο της Ελλάδας και στην κοινωνία των Χανίων. Ο Μανούσος Βολουδάκης ήταν ένας νέος άνθρωπος, ο οποίος με την πολιτική του σταδιοδρομία, το ήθος και την ευγένειά του, διέγραψε μια πορεία ζωής άξια θαυμασμού και σεβασμού.

Ο Μανούσος, μας αποχαιρετά σήμερα σε ηλικία μόλις 57 ετών, αφήνει όμως μια σπουδαία παρακαταθήκη στην πολιτική ζωή του τόπου μας∙ ήταν ένας συνεπής Δημοκράτης, ένας αφοσιωμένος κοινοβουλευτικός, που τίμησε την εμπιστοσύνη των Χανιωτών από όποια θέση και αν διετέλεσε, στη μακρόχρονη παρουσία του στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Με τον Μανούσο παλέψαμε και διεκδικήσαμε από κοινού ζητήματα, που αφορούν στα συμφέροντα του Δήμου Χανίων και πολλές από τις σημαντικές επιτυχίες του Δήμου, επιτεύχθηκαν χάρη στη δική του συμβολή.

Προσωπικά, αποχαιρετώ σήμερα έναν ευπατρίδη που προσέφερε με απόλυτη συνέπεια, εντιμότητα και σοβαρότητα στα Χανιά, η αξιοπρέπεια και το ήθος του οποίου, θα αποτελούν πάντα ένα σημείο αναφοράς για τις νεότερες γενιές.

Στη σκέψη μας βρίσκεται η οικογένεια που αφήνει πίσω του, τα τρία του παιδιά, και η σύζυγος του και ευχόμαστε από καρδιάς, να βρουν τη δύναμη για να διαχειριστούν τη μεγάλη απώλεια.

Εκ μέρους του Δήμου Χανίων και του Δημοτικού μας Συμβουλίου, εκφράζουμε στην οικογένεια και του οικείους του, τα ειλικρινή και θερμά μας συλλυπητήρια και κηρύσσουμε με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ημέρα πένθους για τον Δήμο Χανίων την ημέρα που θα τελεστεί η κηδεία».

Δήμαρχος Πλατανιά, Ιωάννης Μαλανδράκης:

“…Η είδηση του θανάτου του Βουλευτή Χανίων Μανούσου Βολουδάκη μας γέμισε με θλίψη. Η μακρόχρονη παρουσία του στην πολιτική σκηνή χαρακτηρίστηκε από ήθος, πραότητα, ευγένεια και μετριοπάθεια, κερδίζοντας την εκτίμηση και τον σεβασμό φίλων και πολιτικών αντιπάλων. Τόσο η απλότητα του χαρακτήρα του όσο και η προσφορά του στον τόπο του, απ’ όποια θέση κι αν υπηρέτησε, τον έκαναν ιδιαίτερα αγαπητό στην κοινωνία των Χανίων. Δεν ήταν λίγες οι φορές που είχαμε και προσωπικά μια άριστη συνεργασία για θέματα που αφορούσαν την περιοχή μας, με πάντα ξεκάθαρη την πρόθεση και τη διάθεσή του να βοηθήσει και να προσφέρει. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια, στην οικογένειά του και στους οικείους του…”

Δήμαρχος Καντάνου – Σελίνου, Αντώνης Περράκης:

«Για τον ξαφνικό και απροσδόκητο θάνατο του Μανούσου Βολουδάκη, Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του»

Δήμαρχος Κισσάμου, Γιώργος Μυλωνάκης:

Με βαθιά θλίψη και οδύνη πληροφορηθήκαμε τον πρόωρο θάνατο του Μανούσου Βολουδάκη.

Ο Μανούσος διακρίθηκε για το ήθος, την αξιοπρέπεια και την ευγένεια του, και υπηρέτησε τον δημόσιο βίο, πάντα με θέσεις δημοκρατικές και προοδευτικές, τιμώντας την εμπιστοσύνη των συμπολιτών του. Στάθηκε ακούραστος μαχητής της ζωής, σωστός οικογενειάρχης, ένας άνθρωπος προσηνής και ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους. Η απώλειά του αφήνει πιο φτωχή την πολιτική ζωή του τόπου μας.

Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.

Δήμαρχος Σφακίων, Μανούσος Χιωτάκης:

Ο Δήμαρχος Σφακίων, Μανούσος Χιωτάκης και το Δημοτικό Συμβούλιο εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη για τον αναπάντεχο χαμό του συνεπαρχιώτη μας, βουλευτή Χανίων της ΝΔ Μανούσου Βολουδάκη. Ο εκλιπών διεκδικούσε πάντα με σθένος και μαχητικότητα το καλύτερο για τον Δήμο και τους Δημότες του.

Ήταν αγόγγυστα δίπλα μας σε όλα τα αιτήματα μας προς τη κεντρική εξουσία και υποστηρικτικός σε κάθε Δημότη μας, χωριστά!

Τα Σφακιά έχασαν σήμερα ένα φιλότιμο, αξιοπρεπή, αγωνιστή πολιτικό!
Σε ευχαριστούμε για όλα Μανούσο!

Με βαθιά θλίψη!

Ο δήμαρχος και το Δημοτικό συμβούλιο Σφακίων.

Δήμαρχος Γαύδου, Λίλιαν Στεφανάκη

Με θλίψη αποχαιρετούμε δύο σημαντικούς ανθρώπους που πρόσφεραν πολλά στον τόπο μας.

Το γιατρό και δήμαρχο ΓΙΩΡΓΟ ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗ, που ήταν πάντα δίπλα σε όποιον τον χρειαζόταν ακόμα και στις δύσκολες για εκείνον μέρες. Οι γαυδιώτες της Παλαιόχωρας θα τον θυμούνται πάντα για την φροντίδα και το νοιάξιμο για τον καθένα ξεχωριστά.

Πολύ νωρίς έφυγε από κοντά μας και ο υπουργός και βουλευτής Χανίων, ΜΑΝΟΥΣΟΣ ΒΟΛΟΥΔΑΚΗΣ. Ένας άνθρωπος με στενούς δεσμούς με το νησί μας, που πρόσφερε στο τόπο του από όποια θέση κι αν βρέθηκε.

Εκφράζουμε τα βαθύτατα συλλυπητήρια μας στις οικογένειές τους. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τους σκεπάζει.

Θα τους θυμόμαστε  με ευγνωμοσύνη…

Πρώην υπουργός και βουλευτής Χανίων, Γιώργος Σταθάκης:

Με θλίψη πληροφορήθηκα το θάνατο του βουλευτή Χανίων Μανούσου Βολουδάκη. Ο Μανούσος εκπροσώπησε για χρόνια τα Χανιά στη Βουλή με
ήθος, ευσυνειδησία, εντιμότητα και προάσπιση του κοινού καλού. Από την κοινή μας θητεία στη Βουλή θυμάμαι μόνο την άριστη συνεργασία και την ευγενή αντιπαράθεση. Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

τέως Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας:

Εκφράζω την βαθιά μου λύπη για την απώλεια του αγαπητού φίλου Μανούσου Βολουδάκη.

Με τον Μανούσο μας συνέδεαν ισχυροί οικογενειακοί και φιλικοί δεσμοί.

Παρά το ότι δεν είχαμε τις ίδιες πολιτικές επιλογές, με τον Μανούσο υπήρχεπάντοτε πολύ καλή συνεννόηση σε ζητήματα πολιτικής και πάνω απ’ όλα σεβασμός και αλληλοεκτίμηση.

Ο Μανούσος ήταν άνθρωπος με αρχές και αξίες, αγαπούσε τον τόπο μας, νοιαζόταν για τους ανθρώπους και τα προβλήματά τους και αγωνιζόταν με πείσμα για τα πιστεύω του.

Εκφράζω τα συλλυπητήριά μου στην αγαπητή σύζυγό του Σέβη, τα τέκνα, την μητέρα και τους οικείους του.

Η Δ.Ε.Ε.Π Ηρακλείου

Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Δ.Ε.Ε.Π. (Νο.Δ.Ε.) Ηρακλείου, εκφράζουν την βαθιά οδύνη τους για την απώλεια του βουλευτή Χανίων της Ν.Δ. και πρώην Υφυπουργού Μανούσου Γ. Βολουδάκη.

Η παράταξη, η τοπική κοινωνία και η χώρα, χάνουν ένα άξιο και ευυπόληπτο μέλος τους, έναν Κύριο και ένα Μαχητή που ο σύντομος βίος του αφήνει ανεξίτηλα στην μνήμη μας την εντιμότητα, το ήθος, την διάθεση προσφοράς, την ευγένεια, την ντομπροσύνη και την καλοσύνη που τον διέκριναν.

Να είναι ελαφρύ το χώμα της κρητικής γης που θα τον σκεπάσει και
ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ.

Στην σύζυγό του Σέβη και στα παιδιά του Γιώργο, Σήφη και Δάφνη εκφράζουμε τα πιο ειλικρινή μας συλλυπητήρια.

Η νομαρχιακή επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Χανίων:

Ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Χανίων, συνάμα με την χανιώτικη κοινωνία, ενημερώθηκε με θλίψη για τον θάνατο του Βουλετή Χανίων και πρ. Υπουργού της Ν.Δ., Μανούσου Βολουδάκη.

Οι πολιτικές μας διαφορές δεδομένες, όμως το πολιτικό ήθος που τον χαρακτήριζε καθιστά την απώλεια του μεγάλη για την πολιτική ζωή του Νομού Χανίων.

Ευχόμαστε ειλικρινή συλληπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Η νομαρχιακή επιτροπή ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής Χανίων:

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής Χανίων εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για το θάνατο του Μανούσου Βολουδάκη, βουλευτή Χανίων της Νέας Δημοκρατίας. Ο Μανούσος Βολουδάκης πολιτεύθηκε με αξιοπρέπεια και ήθος, τιμώντας το αξίωμα του. Δεν εξέφρασε πότε ακραίες απόψεις και παρά την πολιτική μας απόσταση πορευθήκαμε στη βάση του διαλόγου. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους του.

Η Τ.Ε. Χανίων του ΚΚΕ

Η Τομεακή Επιτροπή Χανίων του ΚΚΕ εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια για τον πρόωρο χαμό του Μανούσου Βολουδάκη, βουλευτή Χανίων και πρώην Υπουργού της Ν.Δ.

Ο Μανούσος Βολουδάκης, έδωσε την τελευταία του μάχη με αξιοπρέπεια, όπως πορεύτηκε και στην πολιτική του διαδρομή. Ήταν ένα μαχητικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας και άξιος πολιτικός αντίπαλος.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια, στην οικογένεια, στους οικείους του και στον πολιτικό του χώρο.

Ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Χανίων, Χρήστος Πραματευτάκης:

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Χανίων διακατέχεται από βαθύτατη θλίψη για τον πρόωρο χαμό του Βουλευτή Χανίων Μανούσου Βολουδάκη. Ο Μανούσος Βολουδάκης ήταν ένας εξαίρετος κοινοβουλευτικός άνδρας και άνθρωπος. Πορεύθηκε στη ζωή του με ανιδιοτέλεια, εργατικότητα, εντιμότητα, παρρησία και ευγένεια. Στάθηκε μέχρι την τελευταία στιγμή δίπλα στην κοινωνία των Χανίων και το Δικηγορικό Σύλλογο, στους αγώνες που έδωσε και δίνει ακόμα για τους Δασικούς Χάρτες, για το Δικαστικό Χάρτη των Διοικητικών Δικαστηρίων, για την κτηματογράφηση, για την αξιοποίηση των παλαιών Δικαστικών  Φυλακών, για το κτιριακό και τις ανάγκες λειτουργίας των Δικαστηρίων και της Δικαιοσύνης.

Η προσφορά και η παρουσία του Μανούσου Βολουδάκη αναμφίβολα θα λείψει από τα Χανιά. Εκφράζουμε τα βαθύτατα συλληπητήρια μας στην οικογένεια του. Να είναι αιωνία η μνήμη του.

O Εμπορικός Σύλλογος Χανίων:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στους συγγενείς και στους οικείους του για την αιφνίδια απώλεια του Βουλευτή Χανίων κ.Μανούσου Βολουδάκη .

Ο χρόνος να απαλύνει τον πόνο τους.

Ο ιατρικός σύλλογος Χανίων:

Το Δ / Σ του Ιατρικού Συλλόγου Χανίων, στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΧΑΝΙΩΝ Μανούσου Βολουδάκη σε έκτακτη συνεδρίαση του αποφάσισε τα εξής:

1ον Να εκφράσει την βαθύτατη θλίψη και την αμέριστη συμπαράσταση του στην οικογένεια .

2ον Να παραστεί μέλος του ΔΣ στην εξόδιο ακολουθία.

3ον Να κατατεθεί αντί στεφάνου το ποσό των 100 ευρώ στην μνήμη του, στο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ

Το Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο Χανίων

Η επιχειρηματική κοινότητα των Χανίων,μετά τη σημερινή πρόωρη απώλεια του βουλευτή Χανίων, Μανούσου Βολουδάκη, στερούμαστε – όπως και οι συμπολίτες μας – μια από τις σημαντικότερες πολιτικές προσωπικότητες των τελευταίων δεκαετιών.

Ο Μανούσος Βολουδάκης με «θεμέλιο» τις εξαιρετικές Ακαδημαϊκές σπουδές του στην Πολιτική Οικονομία, σε συνδυασμό με τη μακρά επαγγελματική του καταξίωση σε διοικητικές θέσεις κορυφαίων Ελληνικών επιχειρήσεων, αποτέλεσε μέχρι σήμερα πολύτιμο και αφοσιωμένο συμπαραστάτη μας στην Αναπτυξιακή πορεία της Χανιώτικης Αγοράς και μάλιστα σε απαιτητικά χρόνια διεθνών αναταράξεων.

Από κρίσιμους κυβερνητικούς ρόλους,ο Μανούσος Βολουδάκης, ως Υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και ως Γενικός Γραμματέας Εμπορίου στο Υπουργείο Ανάπτυξης, συνέβαλε ουσιαστικά και στην Ανάκαμψη της εθνικής μας Οικονομίας.

Μαζί με την προσωπική μου θλίψη, ως Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χανίων, μεταφέρω τα συλλυπητήρια του Διοικητικού Συμβουλίου και της επιχειρηματικής μας κοινότητας στους συγγενείς και τους οικείους του.

Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Χανίων

αποφασίζει ομόφωνα

  • Να εκπροσωπηθεί με αντιπροσωπεία  στην εξόδιο ακολουθία
  • Να κατατεθεί στεφάνι στην εξόδιο ακολουθία
  • Να χορηγηθεί   χρηματικό   ποσό  σε κοινωνικό ίδρυμα των Χανίων
  • Να δημοσιευθεί το παρόν στον τοπικό Τύπο

Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο νομού Χανίων

Η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Νομού Χανίων με βαθιά θλίψη πληροφορήθηκε για την πρόωρη απώλεια του Βουλευτή Χανίων της Νέας Δημοκρατίας Μανούσου Βολουδάκη.

Εξαίρετος επιστήμονας, άξιος πολιτικός, πρότυπο οικογενειάρχη. Ο Μανούσος Βολουδάκης υπηρέτησε με αξιοπρέπεια, ήθος, συνέπεια εργατικότητα και μετριοπάθεια, κάθε πολιτικό αξίωμα που κατείχε συμβάλλοντας ουσιαστικά στην πρόοδο και στην ανάπτυξη των Χανίων και όχι μόνο.

Το Εργατικό Κέντρο Νομού Χανίων  εκφράζει  τα θερμά του συλλυπητήρια  στην οικογένεια και στους οικείους του.

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών νομού Χανίων

Τα λόγια φτωχά , η θλίψη  απέραντη.

Η Ομοσπονδία και όλοι οι συνάδελφοι επαγγελματίες, βιοτέχνες ,έμποροι και αυτοαπασχολούμενοι είμαστε όλοι συντετριμμένοι, για το πρόωρο χαμό του αγαπητού Μανούσου Βολουδάκη ,Βουλευτή και φίλου.

Ο εκλιπών, με το ήθος, τη μαχητικότητα , την ποιότητα του χαρακτήρα του και την αγάπη  για τον τόπο του ,ήταν πάντα δίπλα μας προσθέτοντας το δικό του λιθαράκι στην επίλυση πολλών θεμάτων που απασχολούσαν τους συναδέλφους.

Η απώλεια του αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό στην κοινωνία των Χανίων ,στην πολιτική ζωή του τόπου, στους φίλους ,μα κυρίως στην οικογένειά του.

Η  ΟΕΒΕΝΧ  εκφράζει  ειλικρινή  Συλλυπητήρια στην οικογένειά και στους οικείους του.

Η διοικούσα επιτροπή σε έκτακτη συνεδρίαση αποφάσισε τα κάτωθι:

-Να παραστεί Σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο της ομοσπονδίας μας στην εξόδιο ακολουθία.

-Να εκφραστούν τα Συλλυπητήρια στην οικογένεια.

-Να κατατεθεί ποσόν σε ίδρυμα της πόλης μας στη μνήμη του εκλιπόντος.

-Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα.

Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών νομού Χανίων

Ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Χανίων επιθυμεί να εκφράσει τα θερμά και ειλικρινή του συλλυπητήρια προς την οικογένεια του εκλιπόντος Βουλευτού Χανίων, Μανούσου Βολουδάκη. Ο βίος, το ήθος και η πολιτεία του, επιβάλλουν τη συμμετοχή μας στο πένθος της οικογενείας και τη θλίψη της κοινωνίας για την απώλειά του.

Περιφερειακός Σύμβουλος, Λευτέρης Κοπάσης:

Ο Μανούσος-Κωνσταντίνος Βολουδάκης, Βουλευτής Χανίων της Νέας Δημοκρατίας, έγραψε νωρίς τον επίλογο της σπουδαίας προσφορά του πρώτα στην πατρίδα στην οποία αφοσιώθηκε ως πολιτικός και υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, όσο και στην Κρήτη όταν πέτυχε ως επισπεύδον υπουργός την δημιουργία του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης με την συνένωση των Ο.Α.ΔΥ.Κ. και Ο.ΑΝ.Α.Κ. και την μεταφορά των αρμοδιοτήτων των έργων και των εργαζόμενους των ΕΥΔΕ ΒΟΑΚ και ΕΥΔΕ Αποσελέμη του Υπουργείου Υποδομών συμβάλλοντας καθοριστικά στην περιφερειακή ανάπτυξη.

Παράλληλα τα προβλήματα των Χανίων και των Χανιωτών τον είχαν πάντα ως υπερασπιστή τους, ένα άνθρωπο εύστροφο και ανοιχτόμυαλο, δοτικό δραστήριο και αποτελεσματικό, γαλουχημένο με ιδανικά και αξίες που άντλησε από τον πατέρα του Γιώργο βουλευτή Χανίων και Μανούσο αδελφό του παππού του Βουλευτή και Υπουργού και μεταλαμπάδευσε στα παιδιά του με την αγαπημένη του Σέβη, στην Δάφνη στον Σήφη και στον Γιώργο.

Δραστηριοποιήθηκε ενεργά ως Οικονομολόγος MSc κατακτώντας την επιστημονική και την επαγγελματική καταξίωση στην πολυκύμαντη σταδιοδρομία του.

Αποχαιρετούμε τον Μανούσο Κωνσταντίνο Βολουδάκη με βαθύ σεβασμό για την προσφορά του, οδύνη αναλογιζόμενοι όσα μπορούσε ακόμα να προσφέρει στον τόπο μας, περήφανοι για τα ιδανικά και τους αγώνες που μοιραστήκαμε.

Επικεφαλής αντιπολίτευσης Δήμου Πλατανιά, Μανώλης Ντουντουλάκης

Εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη μας για τον πρόωρο χαμό του βουλευτή Χανίων Μανούσου Βολουδάκη.

Ένας νέος και δημιουργικός άνθρωπος που είχε πολλά ακόμα να προσφέρει.

Σωστός οικογενειάρχης, ευγενής άνθρωπος, καταρτισμένος, με ήθος και αξιοπρέπεια.

Ξεχωριστή προσωπικότητα με πλούσια κοινοβουλευτική δράση και μαχητικότητα που προσπαθούσε μέχρι και τελευταία στιγμή για το καλό του τόπου μας.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του.

Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων

Με βαθιά θλίψη πληροφορηθήκαμε την είδηση του θανάτου του Βουλευτή Χανίων Μανούσου Βολουδάκη. Ο εκλιπών ήταν εξαίρετος οικογενειάρχης, λαμπρός επιστήμονας και πολιτικός που υπηρέτησε με ήθος, συνέπεια και εργατικότητα τα συμφέροντα του τόπου μας. Αποχαιρετούμε τον Μανούσο Βολουδάκη με σεβασμό για την προσφορά του και εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στη σύζυγό του και στα τρία του παιδιά.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live