Βρύσαλης: Αδυναμία μετακίνησης του νοσηλευτικού προσωπικού στα νοσοκομεία λόγω κακοκαιρίας

Κανένα σχόλιο

Δήλωση του Δημήτρη Βρύσαλη,  μέλος του ΓΣ της ΠΟΕΔΗΝ και Προέδρου του Σωματείου Εργαζομένων στο ΠΑΓΝΗ για την αδυναμία μετακίνησης του νοσηλευτικού προσωπικού στα νοσοκομεία.

Η δήλωση

“Αυτή τη στιγμή σε δεκάδες νοσοκομεία της Κρήτης το νοσηλευτικό προσωπικό αδυνατεί να μεταφερθεί από τον τόπο κατοικίας τους στα νοσοκομεία. Διοικήσεις και διευθύνσεις υπηρεσιών νοσοκομείων απειλούν και λένε στους εργαζόμενους “να κόψουν το λαιμό τους” και να πάνε για βάρδια, αδιαφορώντας για το πως.Μάλιστα υποχρεώθηκε εργαζόμενος να έρθει από την επαρχία κ να πληρώσει από την τσέπη του ξενοδοχείο να κοιμηθεί για να μπορέσει να εργασθεί την επόμενη

"Sponsored links"

Η κυβέρνηση σφυρίζει αδιάφορα. θα μείνουν οι ίδιες νοσηλεύτριες και νοσηλευτές εκβιαστικά να δουλέψουν 16ωρο ή και 24ωρο; Η να βρίσκουν μόνοι τους τρόπο να έρχονται Το ίδιο ισχύει για παρασκευαστές, βοηθούς ακτινολόγου, τραυματιοφορείς και λοιπό παραϊατρικό προσωπικό. Το ίδιο ισχύει και για εφημερεύοντες ιατρούς.

Αυτές οι καταστάσεις είναι απαράδεκτες για μία κακοκαιρία την οποία αναμένουν εδώ και μία βδομάδα. Τώρα να λύσει το θέμα η κυβέρνηση με ασφαλή οργανωμένη μεταφορά των εργαζόμενων από και προς τα νοσοκομεία. Ο κρατικός σχεδιασμός δεν μπορεί να εξασφαλίσει ούτε αυτό το στοιχειώδες; Τόσο πολύ τον ρημάξατε εσείς και οι προηγούμενοι;”.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live