“Βόλτα στη φύση!”: Η επόμενη μέρα μετά τον Άγγελο Πατσιά στο δημοτικό Φουρφουρά | Φωτός

Κανένα σχόλιο

Μπορεί ο πρωτοπόρος δάσκαλος Άγγελος Πατσιάς να έφυγε από το δημοτικό σχολείου Φουρφουρά όμως αυτό δε σημαίνει πως το σχολείο άλλαξε φυσιογνωμία. Εκεί, έχουν παραμείνει δάσκαλοι που συνεχίζουν να δημιουργούν και να δουλεύουν.

Γράφουν σχετικά στο blog τους:

Κάθε Πέμπτη το Νηπιαγωγείο μαζί με την Α-Β δημοτικού οργανώνουν απο κοινού βολτούλες στη φύση! Είναι μια ρουτίνα που καθιερώθηκε απο την αρχή σχεδόν της χρονιάς!

"Sponsored links"

Κάθε φορά έχουμε και άλλο στόχο.. Αλλες φορές μαζεύουμε φύλλα διαφόρων χρωμάτων, άλλες φορές ψάχνουμε για δέντρα που έχουν καρπούς, και άλλες φορές φανταζόμαστε με τί θα μπορούσαν να μοιάζουν οι περίεργοι κορμοί των δέντρων του χωριού μας..

Σήμερα βγήκαμε για να ανακαλύψουμε τον ενα και μοναδικό θησαυρό μας και γύρω απο αυτόν έφτιάξε ο καθένας μας  ενα ολόκληρο παραμύθι!

Είναι πραγματικά αξιοθαύμαστο το πόσο μπορεί μια μικρή βόλτα των 30 λεπτών να αλλάξει τη διάθεση των παιδιών και να τους προσφέρει αυθεντικές εμπειρίες.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις