21.8 C
Chania
Friday, September 20, 2024

«Βόμβα» Κατρίνη: «Να μην τολμήσει η ΝΔ να στείλει οπαδούς της να ψηφίσουν υπέρ συγκεκριμένης υποψηφιότητας» φωτογραφίζοντας Διαμαντοπούλου!

Ημερομηνία:

Αυστηρό μήνυμα προς τη ΝΔ να μην «τολμήσει να αναμειχθεί στις εσωκομματικές εκλογές» του ΠΑΣΟΚ, έστειλε ο Μιχάλης Κατρίνης.

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Μπρα ντε φερ» με τον Δημήτρη Τάκη, είπε χαρακτηριστικά για το κυβερνών κόμμα «να μην αναμειχθεί στις εκλογές στέλνοντας οργανωμένα ψηφοφόρους υπέρ συγκεκριμένου υποψηφίου», καθώς «η ΝΔ με τις υποκλοπές στο κινητό του Νίκου Ανδρουλάκη θέλησε να αναμειχθεί την προηγούμενη φορά, την εποχή που ήταν πανίσχυρη και παντοδύναμη, πολύ περισσότερο θα θέλει τώρα που η αυτοδυναμία ως προοπτική αρχίζει να εξαφανίζεται».

Ο Μιχ. Κατρίνης, άφησε αιχμές και κατά της Αννας Διαμαντοπούλου και της πρότασής της για δικαστικούς εκπροσώπους.

«Πρέπει να προστατευτεί η διαδικασία, αλλά και η πολιτική. Τις τρεις προηγούμενες φορές που το κόμμα έκανε εκλογές, ήξερε πώς να κάνει τη διαδικασία. Η κ. Διαμαντοπούλου μπορεί να μην ήταν τότε στον χώρο και να μην ήξερε, αλλά γνωρίζουμε πώς γίνονται οι εκλογές» σχολίασε.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

“Ο Θεός της Σφαγής” από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κρήτης από τις 2 Οκτώβρη – Δείτε το τρέιλερ

Το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Κρήτης συνεργάζεται για δεύτερη φορά με τον...