«Βόμβες» Φαλσιανί για λίστα Λαγκάρντ στον ALPHA: Σε αντίθεση με άλλες κυβερνήσεις, κανείς από ελληνική κυβέρνηση δε μου ζήτησε στοιχεία

Κανένα σχόλιο

Ο Ερβέ Φαλσιανί, ο άνθρωπος που έγινε γνωστός, γιατί απέσπασε τα στοιχεία εκατοντάδων καταθετών από την HSBC της Γενεύης, την περίφημη δηλαδή «λίστα Λαγκάρντ» μιλώντας αποκλειστικά στην εκπομπή του ALPHA «360 μοίρες» και τη Σοφία Παπαϊωάννου αποκαλύπτει, ότι οι Ελληνικές Αρχές έχουν στη διάθεσή τους μόνο το 1% των στοιχείων που υπάρχουν.

Μάλιστα υποστηρίζει, ότι αν και κυβερνήσεις άλλων χωρών, όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Ισπανία κ.α. ζήτησαν την βοήθειά του, από την Ελλάδα δεν τον ενόχλησε ποτέ κανείς.

Ο καταζητούμενος απ’ την Interpol Φαλσιανί δηλώνει έτοιμος να έρθει στην Ελλάδα, για να συνεργαστεί αμισθί με τις Ελληνικές Αρχές. Αποκάλυψε μάλιστα, ότι αυτά τα 4 χρόνια που ζει ως φυγάς, έχει έρθει κρυφά στη χώρα μας.

"Sponsored links"

Προς επικύρωση των ισχυρισμών του Φαλσιανί, για το πόσα λίγα γνωρίζουν πραγματικά οι Ελληνικές Αρχές, αποκαλύπτεται μετά την έρευνα της Διεθνούς Σύμπραξης Ερευνητών Δημοσιογράφων, ότι υπάρχουν δεκάδες περισσότερα ονόματα Ελληνικού ενδιαφέροντος, τα οποία δεν είχαν συμπεριληφθεί στην λίστα που ήρθε στην χώρα.

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live