13.8 C
Chania
Monday, December 8, 2025

Β. Αλεβιζόπουλος από Χανιά: Η Fraport δεν θα μπορέσει να αναλάβει εντός του 2017 τη διαχείριση των αεροδρομίων

Ημερομηνία:

Δεν θα μπορέσει μέσα στο 2017 να αναλάβει τη διαχείριση των 14 περιφερειακών αεροδρομίων της χώρας η Fraport. Αυτή τη θέση εξέφρασε σήμερα, από τα Χανιά, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπηρεσιών Πολιτικής Αεροπορίας (ΟΣΥΠΑ), Βασίλης Αλεβιζόπουλος.

Ο κ. Αλεβιζόπουλος φτάνοντας στο αεροδρόμιο “Δασκαλογιάννης” συναντήθηκε με τους εργαζόμενους και συζήτησε μαζί τους κυρίως υπηρεσιακά θέματα.

Κατόπιν, συνοδευόμενος από μέλη της συστηθείσας Πρωτοβουλίας Πολιτών ενάντια στην εκχώρηση του αεροδρομίου “Δασκαλογιάννης” συναντήθηκε και με τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Απόστολο Βουλγαράκη.

Από εκεί ο κ. Αλεβιζόπουλος είπε:

“Δεν θα πρέπει να περιμένει κανείς πως το 2017 θα μπει η Fraport να λειτουργήσει τα αεροδρόμια. Ίσως ούτε το 2018».

Και συνέχισε “η γερμανική εταιρεία έχει δύο σοβαρά προβλήματα. Το πρώτο είναι ότι δεν είναι έτοιμη να λειτουργήσει τα 14 περιφερειακά αεροδρόμια και το δεύτερο είναι τα οικονομικά της στοιχεία, καθώς, σύμφωνα με τους ισολογισμούς της, η εταιρεία έχει μία φθίνουσα πορεία με σοβαρά οικονομικά προβλήματα, ενώ τα διαθέσιμά της δεν ξεπερνούν τα 200 εκατομμύρια ευρώ”.

Να αναφέρουμε ότι στις 5 το απόγευμα θα δοθεί συνέντευξη Τύπου στον Δημοτικό Κήπο Χανίων.

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«Οι τίμιοι αγρότες θα πληρωθούν»!!!

Της Γεωργίας Θάνου * Δεν υπάρχει δήλωση του πρωθυπουργού και...