30.1 C
Chania
Παρασκευή, 10 Ιουλίου, 2026

Β. Βαγιωνάκη για ΒΟΑΚ: Δική μας βούληση είναι να μη μπουν διόδια για τους Κρητικούς

Ημερομηνία:

Η βουλευτίνα Χανίων κ. Βάλια Βαγιωνάκη ήταν στο Ηράκλειο στην επίσκεψη του Υπουργού Υποδομών κ. Σπίρτζη κατά την οποία προχώρησε σε ανακοινώσεις σχετικά με τη δημιουργία του νέου ΒΟΑΚ.

Σε δηλώσεις της στην εφημερίδα μας η κ. Βαγιωνάκη σχολίασε τις ανακοινώσεις που έγιναν ως εξής:

Είναι πολύ ευτυχές το γεγονός ότι ξεκινάει η διαδικασία λύσης του προβλήματος με ένα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα. Μπορεί να μην είναι ένα έργο που να γινεται με ένα τρόπο όμως έχει τη σημασία του ότι υπάρχουν χρήματα με τη Μελέτη Στρατηγικού Σχεδιασμού και για τα δύο τμήματα που αφορούν από Χανιά μέχρι Καστέλι και από τον Άγιο Νικόλαο μέχρι τη Σητεία.

Είναι λογικό ότι ξεκινάει από το τμήμα εκείνο που έχουμε και τα μεγαλύτερα προβλήματα και τον μεγαλύτερο φόρτο, δηλαδή, από τα Χανιά μέχρι το Ηράκλειο.

Πιστεύω ότι ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα που αφορά την Κρήτη αρχίζει να λύνεται. Κατάλαβα από αυτά που είπε ο Υπουργός – και θα έχουμε τη δυνατότητα να κουβεντιάσουμε ξανά και στο μέλλον – ότι αυτό που θα δημιουργηθεί δε θα έχει καμία σχέση με αυτό που έχουμε σήμερα.

Δικιά μας πολιτική βούληση και θέληση και προσπάθεια είναι να μη μπουν διόδια για τους Κρητικούς κατοίκους του νησιού. Από εκεί κι ύστερα, όπως ισχύει και σε άλλες περιοχές και στην Ευρώπη, γιατί να μην πληρώνουν οι τουρίστες τη χρήση του οδικού δικτύου;

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία.Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Την Κυριακή δίνεται στην κυκλοφορία το Βόρειο νέο τμήμα στο Βαμβακόπουλου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον κόμβο Βαμβακόπουλου Χανίων στις 12/07. Διακοπές κυκλοφορίας 06:00-06:20 και 14:00-14:10. Έργα οδικής ασφάλειας Κίσσαμος-Κολυμπάρι 12-18/07.

Ολοκληρώθηκε το 1ο Θερινό Σχολείο Αναγεννητικής Ιατρικής του Πανεπιστημίου Κρήτης

Το Πανεπιστήμιο Κρήτης ολοκλήρωσε το 1ο Θερινό Σχολείο Αναγεννητικής Ιατρικής με 25 συμμετέχοντες από 6 χώρες. Εντατικό πρόγραμμα με διαλέξεις και εργαστηριακή εκπαίδευση στο Ηράκλειο.

Μια φωτογραφία τα λέει όλα

Για να εξασφαλίσουν τη διατροφή των κατοχικών δυνάμεων και...

Φοιτητικοί Σύλλογοι Πολυτεχνείου Κρήτης: Συλλαλητήριο στις 14 Ιουλίου κατά της αναθεώρησης του άρθρου 16

Φοιτητικοί Σύλλογοι Πολυτεχνείου Κρήτης καλούν σε συλλαλητήριο στις 14 Ιουλίου στα Χανιά κατά της αναθεώρησης του άρθρου 16. Συγκέντρωση στην Πρυτανεία στις 12:00.