Β. Διγαλάκης: Εμείς δίνουμε πρόταση για το μέλλον, η αξιωματική αντιπολίτευση επιλέγει πόλωση και διχασμό

Κανένα σχόλιο

Στην εκδήλωση κοπή πίτας της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας της Νέας Δημοκρατίας  Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεων του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου συμμετείχε και ο βουλευτής Χανίων της Νέας Δημοκρατίας κ. Βασίλης Διγαλάκης.

Σε δηλώσεις του τόνισε τα εξής:

Το 2023 είναι μία χρονιά που βγαίνουμε από κρίσεις που μας ταλαιπώρησαν εδώ και χρόνια, είναι μια χρονιά εκλογών, τελευταία χρονιά της πρώτης θητείας του Κυριάκου Μητσοτάκη και θα πάμε σε εκλογές ζητώντας από τον λαό να συγκρίνει τα πεπραγμένα της κυβέρνησης με αυτά που είχαν γίνει στη χώρα την προηγούμενη τετραετία από την κυβέρνηση Τσίπρα και να αποφασίσει ποια κυβέρνηση θέλει να κυβερνήσει τη χώρα τα επόμενα χρόνια.

"Sponsored links"

Είναι πολύ σημαντικό το όραμα για το μέλλον που έχει αυτή η κυβέρνηση που το έδειξε την πρώτη τετραετία ότι το κάνει πράξη, που αντιμετώπισε παγκόσμιες κρίσεις, στηρίζοντας την οικονομία, στηρίζοντας τους πολίτες, και παρόλα αυτά δε σταμάτησε το μεταρρυθμιστικό της έργο. Σήμερα ήρθα από μία συνεδρίαση που είχαμε στην Επιτροπή Μορφωτικών για ένα νέο νομοσχέδιο του Υπουργείου Πολιτισμού που αλλάζει το καθεστώς 5 μεγάλων μουσείων της χώρας έτσι ώστε αυτά να είναι πιο αυτόνομα, να μην τα δεσμεύουν οι γραφειοκρατίες του Υπουργείου Πολιτισμού, για να μπορούν να είναι πιο εξωστρεφή, να μεταφέρουν τον πολιτισμό στους πολίτες, και να δίνουν τη σωστή εικόνα της χώρας στους ξένους.

Βλέπουμε λοιπόν ότι μέχρι το τέλος το μεταρρυθμιστικό έργο θα συνεχιστεί και θα πάμε στους πολίτες δίνοντάς τους την πρότασή μας για το μέλλον σε αντίθεση με την αξιωματική αντιπολίτευση που θέλουν να οδηγήσουν σε μία προεκλογική περίοδο πόλωσης και διχασμού.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live