27.8 C
Chania
Tuesday, April 23, 2024

Γέμισαν αμερικάνους πράκτορες Χανιά ενόψει της επίσκεψης Πομπέο – Έκλεισαν 101 δωμάτιο σε γνωστό ξενοδοχείο – Κατέβασαν την ελληνική σημαία από τον ναύσταθμο και άφησαν μόνο την αμερικάνικη

Ημερομηνία:

Σε κανονική απόβαση προχώρησαν οι Αμερικανοί στα Χανιά με αφορμή την επίσκεψη Πομπέο. Εδώ και μερικές μέρες εκατοντάδες στρατιωτικοί και πράκτορες έχουν κατακλύσει την πόλη για να προετοιμάσουν την επίσκεψη του αμερικανού ΥΠΕΞ.

Είναι χαρακτηριστικό ότι από την αμερικανική πρεσβεία είχε κλειστεί εδώ και μέρες ένα ολόκληρο ξενοδοχείο και συγκεκριμένα 101 δωμάτια για να καταλύσει μέρος της αποστολής! Και βέβαια δεν είναι το μόνο.

Αμερικανοί στρατιώτες, σύμφωνα με τον 902.gr, που έφτασαν για τον ίδιο σκοπό στα Χανιά έχουν εγκατασταθεί στο ναύσταθμο και σύμφωνα με πληροφορίες από κατοίκους, έχουν κατεβάσει μέχρι και την ελληνική σημαία από τον ιστό του ναυστάθμου αφήνοντας μόνο την αμερικάνικη!!!

Καθημερινή σχεδόν είναι και η παρουσία τους στο αστυνομικό μέγαρο της πόλης ελέγχοντας τα μέτρα ασφαλείας για την επίσκεψη Πομπέο.

Απαντώντας ο λαός της πόλης προετοιμάζει το συλλαλητήριο της Τρίτης 29 Σεπτέμβρη και για αυτό το σκοπό σωματεία και φορείς οργανώνουν καθημερινές περιοδείες.

imerodromos.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ