Γέμισε η Κίσσαμος κρούσματα κορωνοϊού

Κανένα σχόλιο

4 επιπλέον κρούσματα κορωνοϊού στην Κίσσαμο.

Χθες, κατά τη διάρκεια ιχνηλάτησης ανιχνεύθηκαν 4 ακόμα κρούσματα. Πρόκειται για τον σύζυγο εργαζόμενης στο Δημοτικό Παιδικό Σταθμό Γραμβούσας καθώς και δύο παιδιών της οικογένειας.

Από σήμερα το πρωί σε τεστ υποβάλλονται οι οικογένειες όλων των παιδιών του Παιδικού Σταθμού. Μετά θα γίνει τεστ και στους συμμαθητών των παιδιών των εργαζομένων του παιδικού σταθμού και φοιτούν σε τμήματα του 1ου και 3ου Δημοτικού Σχολείου Κισσάμου.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live