Γέμισε η Φαλάσαρνα σα να ‘ταν καλοκαίρι την Καθαρά Δευτέρα για τη σωτηρία τους | Φωτός

Κανένα σχόλιο

Το κάλεσμα απευθυνόταν σε πολίτες που ήθελαν να εκφράσουν την αντίθεσή τους στα φαραωνικά σχέδια ανέγερσης ξενοδοχειακής μονάδας 850 κλινών και υπέρ της ελεύθερης πρόσβασης και της διατήρησης του δημόσιου και κοινωνικού χαρακτήρα της παραλίας.

Και οι πολίτες ανταποκρίθηκαν. Η παραλία γέμισε σα να ήταν καλοκαίρι από ανθρώπους που πέταξαν χαρταετό, γιόρτασαν και έφαγαν μαζί με σκοπό να δώσουν και το μήνυμα υπεράσπισης της παραλίας.

Σημειώνουμε ότι στην παραλία βρισκόταν και η κοινωνική κουζίνα “Ο Άλλος Άνθρωπος” που μαγείρεψε νηστέψιμα για τους πολίτες που συγκεντρώθηκαν ενώ είχε στηθεί και πάγκος όπου γινόταν συλλογή υπογραφών.

"Sponsored links"

Δείτε φωτογραφίες:

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live