“Γέμισε” Κρήτη το National Geographic!

Κανένα σχόλιο

Στο πλαίσιο της καμπάνιας προβολής των 4 περιοχών UNESCO του νησιού και της πληρέστερης παρουσίασης του νέου τουριστικού προϊόντος του νησιού.

Η παράδοση δημιουργεί ιστορία και 4.000 χρόνια ιστορίας περιοχών της Κρήτης προβάλλονται μέσα από ένα αφιέρωμα που δημοσίευσε το National Geographic.

Υπενθυμίζεται ότι τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν την περασμένη άνοιξη στα πλαίσια της υλοποίησης του έργου Branding Περιοχών UNESCO Κρήτης που στηρίζει το ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Κρήτης, όπως έχει ήδη γράψει το Cretalive.

"Sponsored links"

Πλέον, έχουν καταγραφεί στην ιστοσελίδα του National Geographic, οι περιοχές UNESCO στην Κρήτη με λόγια του Emmanuel Kwakye και φωτογραφίες των Constantinos και Petros Sofikitis!

Δείτε εδώ το μοναδικό αφιέρωμα.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live