11 C
Chania
Τρίτη, 3 Μαρτίου, 2026

Γέμισε πάλι πυραύλους ο Κρητικός ουρανός

Ημερομηνία:

Το διήμερο 12 και 13 Δεκεμβρίου 2018, στο πλαίσιο της επιχειρησιακής  εκπαίδευσης, πραγματοποιήθηκαν στο Πεδίο Βολής Κρήτης, βολές Πυροβολικού  Μάχης, με τη συμμετοχή προσωπικού και μέσων Μονάδων της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ και  της ΑΣΔΕΝ.

Χρησιμοποιήθηκαν τα παρακάτω οπλικά συστήματα:

– Πολλαπλός Εκτοξευτής Πυραύλων MLRS (Multiple Launch Rocket System).

– Οβιδοβόλο PzH (Panzer) 2000GR.

– Οβιδοβόλο Μ109Α5.

Οι βολές διεξήχθησαν με τη χρήση εκρηκτικών και βομβιδοφόρων βλημάτων,  προσβάλλοντας στόχους στη θάλασσα με μεγάλη ακρίβεια.

Το μέγιστο βεληνεκές των βολών έφτασε τα 35.000 μέτρα.

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=2LfUFQK5xfU”]

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συνεχίζεται αύριο η δίκη των ελεγκτών της ΕΑΔ για τη σύμβαση 717 – ΣΥΡΙΖΑ: Το ΝΣΚ υπερασπίζεται τους κατηγορούμενους αντί του Δημοσίου

Συνεχίζεται η δίκη των ελεγκτών της ΕΑΔ για τη σύμβαση 717. ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει ότι το ΝΣΚ υπερασπίζεται τους κατηγορούμενους αντί του Δημοσίου συμφέροντος.

Θρίλερ κατασκοπείας στη Σούδα – Οι φωτογραφίες στο κινητό του Γεωργιανού

Κλιμάκιο της ΕΥΠ που βρίσκεται στο νησί φέρεται να...

Με νέο μήνυμα τo Ιράν απειλεί τις αμερικανικές βάσεις σε όλη την Ευρώπη

Σαφές μήνυμα προς την Ουάσινγκτον και τους Ευρωπαίους συμμάχους...