26.8 C
Chania
Saturday, July 27, 2024

Γέννησε μέσα στο ασθενοφόρο γυναίκα στο Ηράκλειο

Ημερομηνία:

Το ΕΚΑΒ στο Ηράκλειο Κρήτης σε συνεργασία με το Χαμόγελο του Παιδιού δέχτηκε κλήση για να παραλάβει έγκυο γυναίκα 39 εβδομάδων η οποία κάλεσε βοήθεια ασθενοφόρου καθώς είχε έντονους πόνους.

Άμεσα έσπευσε το ασθενοφόρο του Χαμόγελου του Παιδιού και η γυναίκα κατά την μεταφορά της προς το νοσοκομείο γέννησε ένα κοριτσάκι με τη βοήθεια των πιστοποιημένων διασωστών του Οργανισμού.

Η ανακοίνωση

«Σήμερα στις 17:42 δεχτήκαμε κλήση από το ΕΚΑΒ στο Ηράκλειο Κρήτης να παραλάβουμε μητέρα έγκυο 39 εβδομάδων η οποία κάλεσε ζητώντας βοήθεια ασθενοφόρου καθώς έντονους πόνους.

Παραλάβαμε την μανούλα όπου κατά την μεταφορά προς το νοσοκομείο έσπασαν τα νερά και δεν άργησε με την βοήθεια των πιστοποιημένων διασωστών του Οργανισμού να γεννηθεί ένα πανέμορφο κοριτσάκι.

Η μαμά απόλυτα συνεργάσιμη συγκινήθηκε και μας ευχαρίστησε λέγοντας μας “αν δεν ήσασταν εσείς τι θα γινόταν;”

Ο γιατρος μας έδωσε συγχαρητήρια για την άψογη και άρτια αντιμετώπιση καθώς δεν χρειάστηκε να παρέμβει σε τίποτα.

Μαμά και παιδί χαίρουν άκρας υγείας και έχουν διακομιστεί με απόλυτη ασφάλεια στο εφημερεύον νοσοκομείο του Ηρακλείου.

Ευχόμαστε στους γονείς μια ονειρεμένη ζωή στην όμορφη κορούλα τους .

Συγχαρητήρια για τον επαγγελματισμό τους στους διασώστες μας Μαρία και Βαγγέλη.»

ieidiseis.gr

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ