Γελοιότητες στη Νατοϊκή άσκηση «Tiger Μeet 2022»: Αναγκάζουν αεροπόρους να κάνουν τις τίγρεις κατάχαμα

Κανένα σχόλιο

Αλγεινή εντύπωση συνεχίζουν να προκαλούν εικόνες και video που βλέπουν το φως της δημοσιότητας από Νατοϊκή άσκηση «Tiger Μeet 2022».

Αν νομίζατε ότι τα είχατε δει όλα, μετά την φωτογραφία με στρατιωτικούς να επιθεωρούν αεροπόρους από διάφορες χώρες στην 116 Πτέρυγα Μάχης στην Αεροπορική Βάση Αράξου και ανάμεσά τους να βρίσκεται μια… τίγρης η οποία καθόταν προσοχή, κάνετε λάθος

 

"Sponsored links"

Νέο video από την άσκηση δείχνει αεροπόρους να πέφτουν στο έδαφος, να γυρίζουν ανάσκελα και να κουνάνε τα πόδια τους όπως οι τίγρεις και από τα ηχεία να παίζει το θρυλικό… «Eye of the Tiger» από ταινία Rocky.

Σίγουρα πρόκειται για εικόνα που μόνο απορία και γέλιο μπορεί να προκαλέσει και ουδεμία σχέση δεν μπορεί να έχουν με το αξιόμαχο και την ετοιμότητα των ενόπλων δυνάμεων.

Είναι σίγουρο ότι πρόκειται για μια πλήρως αποτυχημένη προσπάθεια του ΝΑΤΟ ή κάποιου άλλου… επιτελικού φωστήρα για την προβολή της συγκεκριμένης Νατοϊκής άσκησης.

Άλλωστε φαίνεται και στα πλάνα ότι την ώρα που οι αεροπόροι σέρνονται σαν τις τίγρεις στο έδαφος, υπάρχει προσωπικό που τραβάει video και φωτογραφίες, κατά πάσα πιθανότητα για την δημιουργία κάποιου spot για την πραγματοποίηση της άσκησης.

Δείτε το βίντεο:

topontiki.gr

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live