Η Γενική Συνέλευση της ΕΛΜΕ Χανίων θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014 στις 19:00 στο χώρο του 1ου ΕΠΑΛ (στο Ρολόϊ) με θέματα: Αξιολόγηση, Διαθεσιμότητες, νέο μισθολόγιο και νέο σχολείο.
Γενική Συνέλευση της ΕΛΜΕ Χανίων
74
Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!
- Tags
- Κοινωνία
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία.Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.
Τελευταία Νέα
Περισσότερα σαν αυτόΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
“Ετσι χάνεται μια χώρα. Δεν χρειάζεται κανένας Τούρκος ή ξένος”
Τα παιδιά πολλών συμπολιτών μας έχουν φύγει στο εξωτερικό...
Κίνα: Γιατί όλο και περισσότεροι καρκινοπαθείς από τη Δύση επιλέγουν τη Σαγκάη; – 10 φορές κάτω το κόστος σε πρωτοποριακές θεραπείες
Η παραδοσιακή εικόνα του ιατρικού τουρισμού στην Ασία, η...
Θ. Αυγερινός: «Η Ελλάδα αντιμετωπίζει υπαρξιακό πρόβλημα και έχει σημασία να συσπειρωθούν δυνάμεις ανεξάρτητα από πολιτικά ρεύματα»
Στη συγκρότηση εννεαμελούς Πολιτικού Συμβουλίου προχώρησε το Ανεξάρτητο Κίνημα Πολιτών «Ελπίδα για...
Μανόλης Χνάρης: «Η κυβέρνηση πανηγυρίζει για τα αυτονόητα» στις πληρωμές των αγροτικών ενισχύσεων
Ο βουλευτής Ρεθύμνης Μανόλης Χνάρης καταγγέλλει καθυστέρηση 8 μηνών στις πληρωμές ΚΑΠ και ελλείμματα διαφάνειας. Ανησυχία για το 2026 λόγω καθυστέρησης ΟΣΔΕ.



