Γερμανοί επιχειρηματίες στα Χανιά

Κανένα σχόλιο

Από σήμερα Τετάρτη 2 έως και την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013 θα επισκεφθεί τα Χανιά γερμανική αντιπροσωπεία από την περιοχή του Μέλανα Δρυμού της Βάδης Βυρτεμβέργης.
Σκοπός της επίσκεψης είναι να συναντηθούν επαγγελματίες από την Ελλάδα και την Γερμανία και να ανταλλάξουν εμπειρίες και απόψεις σε θέματα τεχνικών επαγγελμάτων και παραγωγής αγροτικών προϊόντων.

Παράλληλα, θα πραγματοποιηθούν επισκέψεις σε χώρους παραγωγής παραδοσιακών κρητικών προϊόντων, σε βιοτεχνικές μονάδες, αλλά και στον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού. Η επίσκεψη πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης, με την συνεργασία του ΕΒΕΧ.

Η αντιπροσωπεία θα επισκεφθεί τον Πρόεδρο και την Διοικητική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Χανίων στις 7 το απόγευμα της Τετάρτης 2 Οκτωβρίου

"Sponsored links"

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live