15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Γεωργιάδης για λίστα παρακολουθήσεων: «Δεν είχε άλλη δουλειά ο Μητσοτάκης από το να παρακολουθεί την Ευγενία ή την Πόπη»

Ημερομηνία:

Με δηκτικό τρόπο σχολίασε ο Άδωνις Γεωργιάδης το δημοσίευμα της εφημερίδας Documento, σύμφωνα με το οποίο -μεταξύ πολλών άλλων– παρακολουθούνταν ο ίδιος και η σύζυγός του, Ευγενία Μανωλίδου, με το παράνομο λογισμικό Predator.

«Δεν είχε άλλη δουλειά ο Μητσοτάκης από το να παρακολουθεί την Ευγενία (σ.σ. την σύζυγό του Μανωλίδου) ή την Πόπη (σ.σ. Καλαϊτζή, σύζυγο Χατζηδάκη)», σχολίασε χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Καλημέρα» του ΣΚΑΪ.

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων έκανε λόγο για εξοργιστικά στοιχεία, χωρίς κανένα απολύτως ντοκουμέντο. Λίγο εώς πολύ ό,τι ανέφερε για το δημοσίευμα και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

«Αν έχει στοιχεία να τα παραθέσει» είπε. «Μου θυμίζει τη σκευωρία της υπόθεσης Novartis όπου κατηγόρησαν δέκα πολιτικά πρόσωπα επίσης με τις ίδιας ποιότητας “στοιχεία”», πρόσθεσε.

«Σπρώχνουν τη χώρα στο βούρκο. Έτσι θα πάμε σε εκλογές;» διερωτήθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

topontiki.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ