17.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Γεωργιάδης: “Εθνική προδοσία το σπάσιμο βιτρινών. Την ώρα που η Ελλάδα προσπαθεί να κρατήσει μια θέση εργασίας, πας και σπας το μαγαζί ρε… Δεν ντρέπονται τα παλιόπαιδα”

Ημερομηνία:

Ξέσπασε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεως Άδωνις Γεωργιάδης, το πρωί της Δευτέρας, σχολιάζοντας από την τηλεόραση το ΑΝΤ1 το νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις αλλά και τους συλληφθέντες που κατηγορούνται ότι προκάλεσαν επεισόδια την ημέρα ψήφισης του νομοσχεδίου.

«Άλλο πράγμα οι διαδηλώσεις, που είναι δημοκρατικό δικαίωμα του καθενός και άλλο το να πετάς πέτρες σε αστυνομικούς και να σπας μάρμαρα και βιτρίνες», σημείωσε αρχικά ο υπουργός και στην συνέχεια έγινε έξαλλος.

«Τώρα, όταν μιλάμε για το πώς θα φέρουμε τουρίστες, για να μην πεινάσει ο κόσμος, για να μη χάσουν φτωχοί άνθρωποι τις δουλειές τους, να μην κλείσουν μαγαζιά, όταν μιλάμε για αυτή την Ελλάδα, να πηγαίνει ο άλλος σε αυτά τα μαγαζιά, που περνάνε αυτή την κρίση και να σπάει τα μάρμαρα, τα πεζοδρόμια και να του σπάει τη βιτρίνα, αυτό δεν είναι πια σπάσιμο βιτρίνας, είναι εθνική προδοσία. Αυτοί είναι προδότες. Δεν είναι απλώς καταστροφείς», σημείωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης και κατέληξε φωνάζοντας: «Την ώρα που η Ελλάδα προσπαθεί να κρατήσει μια θέση εργασίας, πας και σπας το μαγαζί ρε… μην πω τώρα μια βαριά κουβέντα στην τηλεόραση! Δεν ντρέπονται τα παλιόπαιδα», φώναξε!

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...