21.8 C
Chania
Thursday, September 19, 2024

Γεωργιάδης σε Πολάκη: «Μεγάλο δώρο για μας αν βγεις πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ»

Ημερομηνία:

Στον Παύλο Πολάκη και στην ανάρτησή του για τον Λοβέρδο, τον ίδιο και τη Novartis, απάντησε μέσω twitter o Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο Παύλος Πολάκης βάζοντας ως τίτλο τη φράση ««Ούς η Νοβάρτις συνέζευξεν, άνθρωπος μη χωριζέτω» κατά το «Ούς ο Θεός συνέζευξεν, άνθρωπος μη χωριζέτω», συμπλήρωσε την ανάρτηση με τίτλους ειδήσεων για την αποχώρηση Λοβέρδου αλλά και την επίσκεψη του στο υπουργείο Εργασίας.

Ο υπουργός Εργασίας απάντησε ότι «η ενδεχόμενη εκλογή σου ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα ήταν μεγάλο δώρο για μας».

Στην ανάρτησή του, ο Άδωνις Γεωργιάδης έβαλε και ένα screenshot από παλαιότερη ανάρτηση του Παύλου Πολάκη, στην οποία προέβλεπε ότι στις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ θα ήταν μπροστά 4 – 5 ποσοστιαίες μονάδες από τη ΝΔ, καλώντας μάλιστα τον σημερινό υπουργό Εργασίας να το κρατήσει.

«Αγαπημένε μου συνάδελφε όταν έχεις κάνει μία τέτοια ανάρτηση όπως εσύ που απλώς αποδεικνύει πόσο εκτός τόπου και χρόνου ήσουν, θα περίμενε κανείς να έχεις βάλει λίγο μυαλό…, αλλά αν είχες μυαλό θα ήσουν αυτός που είσαι;…σου εύχομαι πάντως καλή επιτυχία αν κατέβεις πράγματι για Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ η ενδεχόμενη εκλογή σου θα ήταν πράγματι μεγάλο δώρο για μας…», απάντησε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

topontiki.gr

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ