Γηροκομείο στα Χανιά: Με μήνυση απαντά στις καταγγελίες η ιδιοκτησία

Κανένα σχόλιο

O πληρεξούσιος δικηγόρος των ιδιοκτητριών του Γηροκομείου στα Χανιά  κ. Νίκος Ρουσσόπουλος επισημαίνει σε ανακοίνωση του ότι «κατατέθηκε μήνυση διότι υπάρχουν πολλές καταγγελίες ότι προσεγγίζονται συγγενείς ηλικιωμένων από πολύ συγκεκριμένα άτομα, κάποια από αυτά εκμεταλλευόμενα την επαγγελματική τους ιδιότητα προκειμένου να έρθουν να καταθέσουν ψευδείς καταγγελίες σε βάρος της Μονάδας».

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Τη Δευτέρα 9 Μαΐου 2022 ξεκίνησε η εξέταση μαρτύρων ενώπιον του κ. Ανακριτή Χανίων, οι οποίοι μάρτυρες είναι οι κηδεμόνες των φερομένων ως καταγγελόντων και αφού προκύπτει με σαφήνεια ότι οι περισσότερες καταγγελίες δεν έχουν γίνει από τους κηδεμόνες των φιλοξενούμενων – ηλικιωμένων στη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων Χανίων που εκπροσωπώ αλλά από τρίτους.

"Sponsored links"

Περαιτέρω, κατατέθηκε μήνυση διότι υπάρχουν πολλές καταγγελίες ότι προσεγγίζονται συγγενείς ηλικιωμένων από πολύ συγκεκριμένα άτομα, κάποια από αυτά εκμεταλλευόμενα την επαγγελματική τους ιδιότητα προκειμένου να έρθουν να καταθέσουν ψευδείς καταγγελίες σε βάρος της Μονάδας.

Σημειώνουμε ότι το ιατροδικαστικό εργαστήριο των Ιωαννίνων το οποίο εφηύρε δήθεν αιμάτωμα στην πρώτη καταγγέλλουσα είναι το ίδιο εργαστήριο το οποίο σε άλλη υπόθεση (υπόθεση Πάτρας), ελέγχεται για τη διάγνωση της ηπατικής ανεπάρκειας που αναφέρει, το οποίο ελέγχεται για αμφιλεγόμενα αποτελέσματα και όλα αυτά αποδομούνται από τις προσκομιζόμενες εκθέσεις τεχνικού συμβούλου καθώς και από την κατάθεση τεχνικού συμβούλου ενώπιον του κ. Ανακριτή Χανίων.»

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live