19.8 C
Chania
Thursday, April 25, 2024

Γιατί ο Ελληνικός Λαός θα ψηφίσει ΟΧΙ

Ημερομηνία:

κ. Διευθυντά,

Οι στιγμές που ζούμε είναι ιστορικές.

Νοιώθω περήφανη που είμαι πολίτης της χώρας που γέννησε τη Δημοκρατία, που δίδαξε τον πολιτισμό, την αξιοπρέπεια, την περηφάνια, τον ηρωισμό!

Δυστυχώς η χώρα μας γέννησε κι’ εφιάλτες, οι οποίοι στο βωμό των όποιων συμφερόντων, ταυτίζονταν με τους κατά καιρούς εχθρούς της πατρίδας και το χειρότερο είχαν το απύθμενο θράσος ν’ αυτοαποκαλούνται πατριώτες!

Το ίδιο συνέβη και με τους σύγχρονους εφιάλτες οι οποίοι σε αγαστή συνεργασία με ντόπιες και ξένες – πολιτικές ή μη – ληστοσυμμορίες και κάνοντας το άσπρο – μαύρο, μας έβαλαν στα εξοντωτικά μνημόνια για τη χώρα και το λαό. Και αντί να ζητήσουν  συγνώμη από τον ελληνικό λαό για την εξαθλίωση στην οποία τον έριξαν, ρίχνουν δηλητήριο (αγού βεβαίως μόνο αυτό διαθέτουν) και τα του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης, οι οποίοι κάνοντας αυτό ακριβώς που επιτάσσει το σύνταγμα, απευθύνθηκαν στον λαό μέσω δημοψηφίσματος ν’ απαντήσει  ο ίδιος αν συμφωνεί στα μέτρα απαλλοτρίωσης σε βάρος της Ελλάδας που προτείνουν οι εκβιαστές – τοκογλύφοι δανειστές.

Συνειδητοποιώντας οι μνημονιακοί ολετήρες (ΠΑΣΟΚ – ΝΔ – ΠΟΤΑΜΙ) ότι η απάντηση του λαού θα είναι ένα  τεράστιο ΟΧΙ στην νέα θηλιά που επιχειρούν οι δήθεν εταίροι να περάσουν στο λαιμό του δια των προτεινόμενων μέτρων, επιχειρούν για μια ακόμη φορά – κατά την προσφιλή τους τακτική – να κοροϊδέψουν τον ελληνικό λαό αλλάζοντας το περιεχόμενο του ερωτήματος στο δημοψήφισμα και κάνοντας λόγο για έξοδο από την Ε.Ε. και άλλα παρόμοια τερατώδη ψέματα.

Χίλιες φορές ντροπή σ’ όλους αυτούς τους κατά συρροή  ψεύτες και συκοφάντες, τους οποίους η ιστορία θα καταγράψει με τα μελανότερα χρώματα.

Κι επειδή στοιχειώδη νοημοσύνη διαθέτομε όλοι και το ερώτημα είναι σαφέστατο και δεν επιδέχεται παρερμηνειών, θα στείλομε ηχηρή απάντηση μέσα από τις κάλπες την Κυριακή 5 Ιουλίου 2015.

– Απαντάμε ΟΧΙ λοιπόν στο ερώτημα αν αποδεχόμαστε τα μέτρα που προτείνουν οι λεγόμενοι θεσμοί, γιατί θέλομε να βγάλομε από τον λαιμό μας τη θηλιά των μνημονίων, ανοίγοντας παράθυρο στην  ελπίδα, και την ανάπτυξη για τη χώρα μας.

– Απαντάμε ΟΧΙ στο ερώτημα περί αποδοχής ή μη των προτεινόμενων μέτρων από τους τοκογλύφους δανειστές, γιατί δεν εκβιαζόμαστε και γιατί συνειδητοποιήσαμε πως αυτά που επιχειρούν να διασώσουν είναι οι εαυτοί τους , οι τράπεζες και γενικώς το κεφάλαιο.

– Απαντάμε ΟΧΙ στο ερώτημα περί αποδοχής ή μη των προτεινόμενων μέτρων από τους τοκογλύφους δανειστές (οι οποίοι παρεμπιπτόντως, διαψεύδοντας τα εδώ τσιράκια τους, τονίζουν ότι δεν υπάρχει ζήτημα εξόδου της Ελλάδας από την ΕΕ) γιατί επιθυμούμε Εθνική Ανεξαρτησία – Λαϊκή κυριαρχία και γενιά μια καλύτερη πατρίδα για τις γενιές που έρχονται.

– Λέμε ΟΧΙ στο ερώτημα του δημοψηφίσματος περί αποδοχής ή μη των προτεινόμενων μέτρων από τους δήθεν εταίρους γιατί όλα αυτά τα χρόνια κατέβαλλαν κάθε προσπάθεια ώστε να μας ταπεινώνουν καθημερινά, ενώ κάνοντας σαφέστατες τις προθέσεις τους, είχαν το θράσος στην ύστατη προσπάθεια της νυν κυβέρνησης για ισοδύναμα ώστε να μη οδηγηθεί ο λαός σε περαιτέρω εξαθλίωση, να τα απορρίψουν! Αξίζει να θυμηθούμε εδώ, πως όταν η Ελληνική κυβέρνηση πρότεινε την επιβολή μεγαλύτερης φορολογίας στο κεφάλαιο. Όπως π.χ. στις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας κλπ, οι αποκαλούμενοι θεσμοί απάντησαν ΟΧΙ (όπως θα τους  απαντήσουμε κι εμείς την Κυριακή) συμπληρώνοντας με θράσος χιλίων πιθήκων ότι εμείς δεν σας ζητήσαμε να τα πάρετε απ’ αυτούς!!

– Απαντάμε ΟΧΙ στο ερώτημα της Κυριακής περί αποδοχής ή μη των προτεινόμενων μέτρων από τους εκβιαστές, δανειστές, γιατί σκόπιμα και με τη συνεργασία των εγχώριων υπηρετών τους μας έριξαν στο λάκκο των λεόντων, προκειμένου να κατασπαράξουν το κουφάρι της Ελλάδας όπως νόμιζαν, γιατί έδιωξαν τα παιδιά μας μετανάστες στο εξωτερικό, γιατί εξαθλίωσαν το λαό μας, του έκλεψαν τα όνειρα, γιατί μέρος του σχεδίου τους είναι ν’ αρπάξουν τις περιουσίες μας, γιατί οδήγησαν στην αυτοκτονία (στην ουσία δολοφόνησαν) χιλιάδες συμπολίτες μας, γιατί μας κουνάνε απειλητικά το δάχτυλο εκείνοι που εξέθρεψαν και συντηρούν τη διαφθορά στην χώρα μας, γιατί φοβούνται πως το ελληνικό ΟΧΙ θ’ ακολουθήσουν πολλά ακόμα ΟΧΙ άλλων κρατών  τα οποία τώρα έχουν κάτω από τη μπότα τους, γιατί σύμφωνα με το πόρισμα της Επιτροπής Αλήθειας για το δημόσιο χρέος, αυτό είναι αθέμιτο, επονείδιστο, παράνομο, και μάλιστα σε μεγάλο  ποσοστό δεν τους  χρωστάμε!

Αντιθέτως, οφείλουν εκείνοι να μας επιστρέψουν όλα όσα παρανόμως και αχρεωστήτως μας άρπαξαν, γιατί δεν θέλομε να είμαστε αποικία χρέους, γιατί δεν ανεχόμαστε και αυτή την ύστατη ώρα τους δήθεν εταίρους Γερμανούς να εκδίδουν ταξιδιωτική οδηγία στους γερμανούς τουρίστες, απλά και μόνο για να τρομοκρατήσουν τους Έλληνες και να μη ψηφίσουν υπέρ του ΟΧΙ.

"google ad"

– Λέμε όχι στις εξοντωτικές προτάσεις των σατανικών δανειστών οι οποίοι εκτός από τα μέτρα – θηλιά στο λαιμό μας, από τα 15 τόσο δις που θα μας έδιναν, σκόπευαν να κρατήσουν τα 14 για το «χρέος»!

Για τέτοιο σώσιμο μιλάμε! Είναι τραγικό.

Κύριε διευθυντά, θα μπορούσα να σας απαριθμήσω  εκατοντάδες ακόμα λόγους υπερψήφισης του ΟΧΙ.
Για την οικονομία του χώρου  δεν το κάνω.

Επιγραμματικά να πω τελειώνοντας, πως ένα βροντερό ελληνικό ΟΧΙ την Κυριακή, όχι μόνο θα στείλει ελπιδοφόρο μήνυμα στους λαούς της Ευρώπης, αλλά θα κάνει σαφές σε κάθε απατεώνα που ορέγεται τη χώρα μας, πως αυτή και ο λαός της δεν υποδουλώνονται αλά απαλλαγμένοι από εκβιασμούς και ενωμένοι, μπορούν να μεγαλουργήσουν!

Απεναντίας, ένα ναι, θα σήμαινε συναίνεση στην υποτέλεια, τη λιτότητα, το ραγιαδισμό, το συνεχές στήσιμο των ελληνόφωνων πολιτικών στα τέσσερα μπροστά στους δήθεν συμμάχους, όπως προέτρεπε ο Σαμαράς επί πρωθυπουργίας του, τους υπουργούς του, να κάνουν.

Με μαθηματική ακρίβεια ένα ναι, θα έβαζε οριστικά ταφόπλακα στη χώρα και τον λαό μας!

Ευχαριστώ για τη φιλοξενία

Αλευράκη Στέλλα

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στρατόπεδο Μαρκοπούλου: Ένας χρόνος μετά

Η Πρωτοβουλία Χανιωτών για το Στρατόπεδο Μαρκοπούλου με ανακοίνωσή...

Οι Κρητικοί υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΜέΡΑ25

Παρουσιάστηκε χθες στην πλήρη του σύνθεση το ευρωψηφοδέλτιο μάχης...

Κασσελάκης: Δε μας αφορούν οι νεοναζί ψηφοφόροι

Ο Στέφανος Κασσελάκης πέρασε στην αντεπίθεση για το σχόλιο του Νίκου Ρωμανού, ο...