Για “αυτοδυναμία ΣΥΡΙΖΑ” μιλά η εφημερίδα “ΤΑ ΝΕΑ”

Κανένα σχόλιο

Την προοπτική αυτοδυναμίας του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου “δείχνουν” τα “Νέα”, θεωρώντας προφανώς ότι η μάχη με τη Νέα Δημοκρατία για την πρώτη θέση έχει κριθεί.

Η εφημερίδα του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη, σε συνέχεια της μεγάλης στροφής που ξεκίνησε το Συγκρότημα από την προηγούμενη Κυρακή με τον εμβληματικό τίτλο περί “ευκαιρίας της Αριστεράς”, υποστηρίζει ότι στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν εστιάσει τη στρατηγική τους στην επίτευξη αυτοδυναμίας, και για τον λόγο αυτό αναλώνονται σε παροχές.

Τα “Νέα” αφήνουν γενικότερες αιχμές για τη Νέα Δημοκρατία και τη στρατηγική της Συγγρού, ακόμη και με γελοιογραφίες, επικρίνοντας μεταξύ άλλων τις ανακοινώσεις κατά του Λάκη Λαζόπουλου.

"Sponsored links"

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις