24.8 C
Chania
Σάββατο, 27 Ιουνίου, 2026

Για πρώτη φορά στα Χανιά Auto Moto Show όλων των μηχανοκίνητων λεσχών για το μικρό Παναγιώτη Δρακάκη

Ημερομηνία:

Για πρώτη φορά στα Χανιά, και ίσως και στην Κρήτη, όλες οι μηχανοκίνητες λέσχες, παρέες και ομάδες, ενώνουν τις δυνάμεις τους, τα μέλη τους και την αγάπη τους για το μικρό Παναγιώτη Δρακάκη και σας προσκαλούν να σας ξεναγήσουν στον χώρο της αδρεναλίνης και της ταχύτητας.Την Κυριακή 19 Ιανουαρίου, στην Pista Park στο Βαρύπετρο από τις 10 το πρωι εως αργα το απόγευμα ελάτε να απολαύσετε οδηγούς και οχήματα από Drift-Gp Tuning-Δεξιοτεχνιαs-Rally-400αρια-4Χ4-Μoto GP-Motard-Motocross-Παπιά-scooter.

Συμβολική Είσοδος 5 ευρώ – νήπια δωρεάν-

Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τις ανάγκες της εγχείρισης του μικρού Παναγιώτη

Περισσότερες πληροφορίες και συνεχείς ενημέρωση στην εκδήλωση στο Facebook και για δηλώσεις συμμετοχής (ώστε να υπολογίσουμε τους χώρους της «Έκθεσης») στο τηλέφωνο 6945970386

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΣΕΠΕ Χανίων: Καταγγελία για διώξεις απεργών εκπαιδευτικών από τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Το ΣΕΠΕ Χανίων καταγγέλλει τη Διεύθυνση ΠΕ για διώξεις απεργών εκπαιδευτικών. Παράσταση διαμαρτυρίας στις 2/7 για τις κλήσεις σε απολογία νεοδιόριστων.

Προσοχή: Νέο κύμα phishing emails με ψεύτικα τιμολόγια eBay στα Χανιά

Νέα προσπάθεια phishing εντοπίστηκε στα Χανιά με ψεύτικα τιμολόγια eBay. Ο Γιάννης Αγγελάκης προώθησε ύποπτα emails στη redaction για ενημέρωση του κοινού.

Συνάντηση για την αποκατάσταση και ανάδειξη των ανεμόμυλων του Οροπεδίου Λασιθίου

Συνάντηση για την αποκατάσταση των ιστορικών ανεμόμυλων του Οροπεδίου Λασιθίου με τον Αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Ανδρουλάκη, τον Δήμαρχο Γιώργο Αθανασάκη και τον Γενικό Διευθυντή της Αναπτυξιακής Κρήτης.

Παρατείνονται τα προληπτικά μέτρα για την ευλογιά των αιγοπροβάτων στην Κρήτη έως τις 9 Ιουλίου

Η Περιφέρεια Κρήτης παρατείνει έως 9/7/2026 τα προληπτικά μέτρα για την ευλογιά των αιγοπροβάτων. Αυστηροί περιορισμοί μετακινήσεων και μέτρα βιοασφάλειας για κτηνοτρόφους.