Για πρώτη φορά το ΝΑΤΟ προτρέπει την Ουκρανία σε «εδαφικές παραχωρήσεις» στη Ρωσία

Κανένα σχόλιο

Η υπό την ηγεσία των ΗΠΑ βορειοατλαντική συμμαχία στοχεύει να ενισχύσει τη θέση της Ουκρανίας στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, αλλά πρόσθεσε ότι «οποιαδήποτε ειρηνευτική συμφωνία θα περιλαμβάνει συμβιβασμούς, συμπεριλαμβανομένου του εδάφους», δήλωσε ο επικεφαλής του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ σε συνομιλίες που είχε στην Κουλταράντα στη Φινλανδία.

Ο Στόλτενμπεργκ είπε ότι η Δύση ήταν πρόθυμη να «πληρώσει ένα τίμημα» για να ενισχύσει τον ουκρανικό στρατό, το Κίεβο θα πρέπει όμως από την πλευρά του να κάνει κάποιες εδαφικές παραχωρήσεις στη Μόσχα προκειμένου να τερματιστεί η τρέχουσα σύγκρουση.

Ο Γ.Γ. του ΝΑΤΟ δεν ξεστόμισε τις λέξεις «παραχώρηση εδάφους», ΑΛΛΑ έφερε το παράδειγμα της Φινλανδίας, η οποία παρέδωσε την Καρελία στη Σοβιετική Ένωση ως μέρος μιας ειρηνευτικής συμφωνίας κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

"Sponsored links"

Η δήλωση του Στόλτενμπεργκ έρχεται εν μέσω αυξανόμενου αισθήματος ότι η Ουκρανία ενδέχεται σύντομα να πιεστεί για μια ειρηνευτική συμφωνία από τους δυτικούς υποστηρικτές της.

ieidiseis.gr

Στα : Κόσμος

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live