«Για τον Αντώνη Μπαλωμενάκη» – Το μήνυμα του Μανώλη Θραψανιώτη στην εκδήλωση για τα τρία χρόνια από τον θάνατό του

Κανένα σχόλιο

Με αφορμή την επέτειο τριών χρόνων από την απώλεια του πρώην Βουλευτή Χανίων και Αγωνιστή της Αριστεράς Αντώνη Μπαλωμενάκη, ο Μανόλης Θραψανιώτης έστειλε το παρακάτω μήνυμα στην εκδήλωση μνήμης, καθώς δεν μπόρεσε να παραστεί λόγω κοινοβουλευτικών υποχρεώσεων.

Για τον Αντώνη Μπαλωμενάκη…

Αγαπητοί σύντροφοι και φίλοι,

"Sponsored links"

λυπούμαι πραγματικά που δεν μπορώ να παραβρεθώ στην εκδήλωση μνήμης, προς τιμή του πρόωρα χαμένου, αγαπημένου φίλου και συντρόφου Αντώνη.

Η απουσία μου από την εκδήλωση ωστόσο, πέρα από την ευκαιρία να συναντηθούμε με φίλους και συντρόφους, δεν μειώνει στο ελάχιστο τον σεβασμό μου και την εκτίμηση μου στο πρόσωπο του.

Τον Άνθρωπο με τον οποίο, ” έτυχε” να συμπορευθούμε σε μια κοινή αλλά και παράλληλη πορεία από τα φοιτητικά μας χρόνια, εκείνος μέλος του ΔΣ της Φοιτητικής Ένωσης Κρητών στην δικτατορία, για να συναντηθούμε αργότερα στον πολιτικό στίβο της Αριστεράς, ΚΚΕ, Συνασπισμό, ΣΥΡΙΖΑ, κουβαλώντας μαζί μας όνειρα, ελπίδες, συναισθήματα, σχέδια για ένα καλύτερο αύριο της κοινωνίας.

Και μπορεί να μην επιχειρήσαμε “την έφοδο στα άστρα ” όπως ονειρευόμασταν, αλλά ζήσαμε την εμπειρία, καθώς είχαμε την ευκαιρία να σμίξουμε ξανά στο Κοινοβούλιο, όπου ο Αντώνης άφησε έντονο το αποτύπωμα, με το ήθος του, την πολιτική του σκέψη, τον πολιτικό του λόγο και δράση, κερδίζοντας την εκτίμηση και τον σεβασμό όλων.

            Για τον Αντώνη μπορεί να μιλά κανείς με τις ώρες και πάλι να μην προφτάσει να πει αυτά που πρέπει..

            Ο Αντώνης υπήρξε εκτός από σύντροφος, ένας πολύ αγαπητός και καλός ΦΙΛΟΣ.

            Θα ζει πάντα στην σκέψη μου και προπάντων στην καρδιά μου.

Μανώλης Θραψανιώτης

Βουλευτής Λασιθίου ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ

"Sponsored links"

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live