Για να θυμηθούν οι παλιοί και να μάθουν οι νέοι: [6] Ποιοι είχαν τα περισσότερα θύματα;

Κανένα σχόλιο

Χωρίς να επικαλεστώ μεταπολεμικές στατιστικές, τα περισσότερα θύματα ήταν από την εβραϊκή φυλή και το  ερώτημα είναι ένα μεγάλο ΓΙΑΤΙ; Πρώτα όμως να ξεκαθαρίσω κάτι: τα θύματα απ’ αυτή την φυλή, ήταν Σεφαραδί, δηλαδή όπως θα λέγαμε πληβείοι, απλός λαός… Εν αντιθέσει με τους Ασκενάζι ή Ασκεναζίν, που ήταν οι διακεκριμένοι Εβραίοι και οι πολύ ματσωμένοι!

Η αλήθεια είναι πως οι Σεφαραδί, θυσιάστηκαν  στην «μεγάλη ιδέα» του Σιωνισμού, που στόχευε να συγκινήσει την ανθρωπότητα για να τους επιτραπεί να ιδρύσουν κράτος, δηλαδή εθνική εστία, στα εδάφη που κατά τα χρόνια της βίβλου, ήταν η κοιτίδα του εβραϊσμού. Ενσαρκωτές αυτού του οράματος ήταν ο Χίτλερ – εκ πατρός εβραίος- και κάποια ακόμη πρωτοκλασάτα στελέχη του Ναζιστικού κόμματος.

Λέγεται αυτό για τουλάχιστον δύο: τον σπιθαμιαίο υπουργό προπαγάνδας Γκαίμπελ και τον Μπόρμαν, πιθανώς υπήρξαν και άλλα.. Εξ άλλου είχε προδιαγραφτεί το τέλος των Σεφαραδί, στο εγχειρίδιο του Αδόλφου Χίτλερ «Μάιν Κάφ» ( Ο Αγών μου), όπου σε κάποιο σημείο του γράφει: «Το Γερμανικό έθνος, δεν θα είναι ελεύθερον, μέχρι να υπάρχει η καταραμένη φυλή των Εβραίων»!

"Sponsored links"

Επίσης, για να οργανωθεί και να ετοιμαστεί για την τραγωδία του 2ου Παγκόσμιου πολέμου, ( επειδή η χώρα ήταν σχεδόν χρεοκοπημένη λόγω αποκλεισμού) χτύπησε την πόρτα της τραπεζικής αυτοκρατορίας του Αμερικανό – εβραίου Ρότσιλδ. Για να τον δανειοδοτήσει του ετέθησαν δύο όροι:

1) Να ξεκάνει όσους περισσότερους Εβραίους γίνεται και μπορεί!!!

2) Να εξαφανίσει τον κόκκινο εφιάλτη του καπιταλισμού δηλαδή τη νεαρή σχετικά, Σοβιετική Ένωση! Προφανώς συμφωνήθηκε  αυτό, μεταξύ των δύο μερών. Αν δούμε το θυματολόγια της Εβραϊκής φυλής, σύμφωνα με τα στοιχεία που δίνουν οι εβραίοι, μιλάμε για έξι εκατομμύρια!

Φυσικά υπερβολικός αριθμός, γιατί – σύμφωνα με τα τότε στοιχεία- οι εβραίοι της Ευρωπαϊκής διασποράς, δεν πρέπει να υπερέβαιναν τα τεσσεράμισι εκατομμύρια. Όμως όπως και να ‘χει, ο σκοπός του Σιωνισμού επετεύχθη πλήρως, αφού εκτός των άλλων, ο ΟΗΕ διοικείτο φιλικά, οι ΗΠΑ φιλικότατα και η τότε Σοβιετική Ένωση, ήταν φιλικά διακείμενη για την ίδρυση του εβραϊκού κράτους, πιθανώς λόγω της ισχύος του κομματικού και κοινωνικού ρώσο – εβραϊκού λόμπυ, που πάντα έχει βαρύνουσα ισχύ στα ζητήματα της Ρωσίας, καθώς και της Ευρωπαϊκής Ανατολής! Και σίγουρα, στο ζήτημα της αντικομουνιστικής ανατροπής στα εν λόγω εδάφη, έβαλαν αυτοί του εβραϊκού λόμπυ το χεράκι τους.

Δεν μπορούσαν οι Μπάργκεμαν (τραπεζίτες) της υφηλίου, να αισθάνονται την κομμουνιστική απειλή, που όλο κα άπλωνε σαν κακοήθες απόστημα! Έτσι λοιπόν, όσον αφορά τον 2ο Παγκόσμιο πόλεμο, με την ανείπωτη φρίκη που σκόρπισε, είναι έργο του διεθνούς Σιωνισμού. Κι όπως βαίνει η κατάσταση στα ευρωπαϊκά και τα διεθνή πράγματα σήμερα, φοβάμαι πως έργο των Σιωνιστών θα είναι και ένας τρίτος Παγκόσμιος πόλεμος! Εξ άλλου ο εφευρέτης της βόμβας Νετρονίου – της τρομερής- ήταν ο εβραίο-σιωνιστής Κοέν. Όπλου με μέλλον…

Αν πούμε για μας εδώ, στη Νότια εσχατιά των Βαλκανίων, δεν χαίρουμε σχεδόν καθόλου της Σιωνιστικής συμπάθειας! Ασχέτως αν υπάρχει σύγκλιση «κορυφών», μόνο και μόνο γιατί γειτνιάζουμε με τις χώρες-στόχους του Σιωνισμού. Δηλαδή για μια ακόμη φορά, χώρα – κορόιδο που δεν έχει να κερδίσει τίποτα απολύτως από τη λεία του Σιωνισμού! Ας τα έχουμε υπ’ όψιν μας όλα αυτά που χάσαμε την φιλία των εκατομμυρίων του Αραβικού έθνους…

ΑΠΧ

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Επιλεγμένα άρθρα από όλο το Internet | Συλλέγουμε τα καλύτερα άρθρα, θέσεις και απόψεις από διάφορα sites και blogs. Τα αναδημοσιεύουμε στην ιστοσελίδα του "Α.τ.Κ." αναφέροντας πάντα την πηγή και τον συντάκτη. | Κάντε like τον "Α.τ.Κ." στην facebook σελίδα του και ακολουθήστε τον λογαριασμό του στο twitter | Περισσότερα άρθρα εδώ
Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις