Γιορτάστηκε η Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων

Κανένα σχόλιο

Γιορτάστηκε την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013, στο προαύλιο του ΙΝ Αγίας Βαρβάρας Μουρνιών, η Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας με εκδήλωση που διοργάνωσε η ΚΕΠΠΕΔΗΧ – ΚΑΜ του Δήμου Χανίων, τα προγράμματα «Βοήθεια στο Σπίτι» και ΚΗΦΗ.Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Δήμαρχος Χανίων κ. Μανώλης Σκουλάκης,

Η Πρόεδρος της ΚΕΠΠΕΔΗΧ – ΚΑΜ κα Νάνσυ Αγγελάκη επεσήμανε την παράταση λειτουργίας για έναν ακόμα χρόνο που πήρε το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» καθώς και το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (Κ.Η.Φ.Η.). Και τα δύο αυτά προγράμματα είναι δομές της Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ.-Κ.Α.Μ, ενώ η παράταση ισχύει για όλους τους Δήμους της χώρας.

Τους παρευρισκόμενους διασκέδασαν οι «Λαογραφικός Όμιλος Χανίων», Παραδοσιακός Σύλλογος «Μετερίζι», Παραδοσιακός Σύλλογος «Γηγενής» και η σχολή χορού «Χορότεχνο», καθώς και οι μουσικοί : Ανδρεαδάκης Μπάμπης, Λύρα – Κοκοτσάκης Χρήστος, Λαγούτο  – Θεοδωράκης Λευτέρης, Λαγούτο, ενώ προσφέρθηκε παραδοσιακό κέρασμα.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live