16.8 C
Chania
Friday, April 25, 2025

Γιορτή οικονομικής ενίσχυσης από το Κοινωνικό Στέκι-Στέκι Μεταναστών

Ημερομηνία:

Επειδή το Στέκι δεν είναι Μη Κυβερνητική Οργάνωση (ΜΚΟ), δεν δέχεται καμία οικονομική ενίσχυση από κρατικούς φορείς. Ενισχύεται μόνο από όσους συμμετέχουν στην καθημερινότητά του και τους φίλους του, Έλληνες και Μετανάστες. Αυτή είναι μια συνειδητή απόφαση της συνέλευσής του, που απορρέει από την πεποίθηση ότι για να μπορεί το Στέκι να αναπτύσσει ανεξάρτητα την κοινωνική και πολιτική του δράση  πρέπει να διαθέτει οικονομική αυτονομία.

Για το λόγο αυτό και με στόχο την οικονομική ενίσχυση του Στεκιού που προετοιμάζεται για το 6ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ (25-26 Ιούνη), αλλά και για να συναντηθούμε σε ένα πιο χαλαρό κλίμα, διοργανώνεται γιορτή το Σάββατο 21/5 στην αυλή της βίλας Κούνδουρου, από τις 8:00μμ και μετά, με φαγητό, ποτό και μουσική από τους Χαλικούτηδες.

Τo στέκι έχει μόνο φανερούς οικονομικούς πόρους: ΕΜΑΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΤΕΚΙ – ΣΤΕΚΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αλέξης Μητρόπουλος: Χάνουν το επίδομα των 250 ευρώ μισό εκατομμύριο ΑμΕΑ, χήρες, ορφανά και γυναίκες με μειωμένες συντάξεις

Μισό εκατομμύριο συνταξιούχοι ΑμΕΑ-χήρες-ορφανά λαμβάνουν τις χαμηλότερες συντάξεις στην...