Γκάμπι Τσίμερ και Μανώλης Γλέζος σε κοινή συνέντευξη Τύπου με θέμα: «Οφειλές της Γερμανίας προς την Ελλάδα»

Κανένα σχόλιο

Την Πέμπτη 6 Νοεμβρίου, στις 2:30 το μεσημέρι, η Πρόεδρος της ομάδας της Αριστεράς GUE/NGL στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Γκάμπι Τσίμερ και ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μανώλης Γλέζος θα δώσουν από κοινού συνέντευξη Τύπου με θέμα:

«Οφειλές της Γερμανίας προς την Ελλάδα: Ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν». Η συνέντευξη θα δοθεί στο κτίριο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις Βρυξέλλες. Αναμένεται να παρευρίσκονται δημοσιογράφοι του γραπτού και του ηλεκτρονικού Τύπου από ολόκληρη την Ευρώπη.

"Sponsored links"

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live