19.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Γλυκά Νερά: Γενετικό υλικό αποκαλύπτει τους δολοφόνους – Οι «ψηλοί» και ο «κοντός» που σκότωσε την Καρολάιν

Ημερομηνία:

Η ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται στο κατόπι των δραστών της δολοφονίας της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά. Από τρίχες του «κοντού» δολοφόνου με την μπαλακλάβα, επιχειρούν να βγάλουν χρήσιμα στοιχεία τα στελέχη της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, προβαίνοντας σε μιτοχονδριακές αναλύσεις των ευρημάτων.

Από την εξερεύνηση της σκηνής του εγκλήματος της 20χρονης Καρολίνας, εντοπίστηκαν τρίχες με… ρίζες, οι οποίες εξετάζεται αν ανήκουν στο ζευγάρι ή σε “ξένο” άτομο, που σε μεγάλο ποσοστό θα ανήκουν στον δολοφόνο. Στελέχη του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής αισιοδοξούν πως είναι κοντά στην ταυτοποίηση τουλάχιστον ενός εκ των τριών δραστών.

Παρόμοια ευρήματα αλλά με λανθάνοντα, προς το παρόν, αποτελέσματα, προκύπτουν από σωματικές εκκρίσεις (ιδρώτα), η συλλογή των οποίων έγινε από τα χέρια, τα νύχια και το σώμα της άτυχης κοπέλας.

Στο εργαστήριο DNA, γίνονται οι μοριακές αναλύσεις των ευρημάτων που συνέλεξαν τα κλιμάκια των εγκληματολογικών εργαστηρίων και γίνεται ο διαχωρισμός του γενετικού υλικού από τα πειστήρια με φυσικό τρόπο αλλά και ρομποτικό.

Ο σύζυγος

Ο 32χρονος σύζυγος της Καρολάιν αρχίζει και θυμάται πολλά σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες. Μια χαραμάδα υπήρχε και έβλεπε τι συνέβαινε στο σπίτι του, καθώς οι δράστες δεν του είχαν κλείσει τα μάτια τελείως με την μονωτική ταινία.

Άκουγε τους δράστες που έβριζαν στα ελληνικά τη άτυχη Καρολάιν, μάλιστα οι αδίστακτοι κακοποιοί ενώ η 20χρονη είχε πεθάνει έκατσαν στο σπίτι άλλη μισή ώρα και έψαχναν και άλλα χρήματα.ADVERTISING

Κάποια στιγμή ο πιλότος μπόρεσε και είδε έναν από τους δολοφόνους της Καρολάιν και μάλιστα τον έχει περιγράψει λεπτομερώς στις Αρχές.

topontiki.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στο ΕΠΙ ΓΗΣ IV, την Παρασκευή 29 Μαρτίου στην Ηλεία ο Χανιώτης ερευνητής Κωνσταντίνος Χαρτζουλάκης

Ο σπουδαίος ερευνητής Κωνσταντίνος Χαρτζουλάκης πτυχιούχος της Γεωπονικής Σχολής...