15.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Γλυκά Νερά: Πάνω από 22.000 σχόλια στην παραπλανητική ανάρτηση που είχε κάνει ο δολοφόνος τη μέρα που σκότωσε τη σύζυγό του

Ημερομηνία:

Με το άκουσμα της είδησης ότι ο 33χρονος πιλότος ομολόγησε την δολοφονία της άτυχης Καρολάιν, η οργή, ο θυμός και η απαίτηση για δικαιοσύνη «κατέκλυσαν» τα social media.

Συγκεκριμένα, ειδικά στο instagram, χιλιάδες είναι οι χρήστες που μπήκαν στο λογαριασμό του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και έκαναν το σχόλιό του στην τελευταία του ανάρτηση, όπου υποκριτικά ευχόταν… «καλό ταξίδι» στην 20χρονη Καρολάιν την οποία είχε σκοτώσει ο ίδιος.

Ήταν μία χαρούμενη φωτογραφία από τον γάμο τους με την λεζάντα «Για πάντα μαζί. Καλό ταξίδι αγάπη μου».

Τότε, όλοι μιλούσαν για μία τρυφερή ανάρτηση μετά τον χαμό της συζύγου του.

Χαρακτηριστικό του κύματος λαϊκής οργής είναι πως μέχρι το απόγευμα της Πέμπτης, τα σχόλια στο instagram είχαν φτάσε περίπου τα 4.500 ενώ το πρωί της Παρασκευής έχουν ξεπεράσει τα 22.500!

Τα μηνύματα είναι γεμάτα οργή ζητώντας από την δικαιοσύνη να κάνει την δουλειά της, ενώ πολλοί είναι αυτοί που καταφέρονται με υβριστικούς χαρακτηρισμούς εναντίον του.

«Τέρας», «απόβρασμα», «σκουπίδι», είναι μερικά από τα «κοσμητικά» επίθετα που αποδίδουν στον 33χρονο.

Δείτε κάποια από τα σχόλια:

topontiki.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ