20.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Γλυκά Νερά: Συγκλονίζουν οι γονείς της Καρολάιν – «Θα περάσουμε την υπόλοιπη ζωή μας διασφαλίζοντας ότι θα αποδοθεί δικαιοσύνη»

Ημερομηνία:

Σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκονται οι γονείς της Καρολάιν Κράουτς, που δολοφονήθηκε από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο μπροστά στα μάτια του παιδιού τους, μέσα στη μεζονέτα που έμεναν στα Γλυκά Νερά.

Οι γονείς της δολοφονημένης Καρολάιν δυσκολεύονται να διαχειριστούν όχι μόνο το πένθος, αλλά και την αποκρουστική προδοσία από τον γαμπρό τους, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, που για 37 ολόκληρες μέρες παρίστανε ότι ήταν κι εκείνος θύμα μιας ληστείας με τραγική κατάληξη.

O 78χρονος David Crouch και η σύζυγος του, Susan, ήταν πολύ περήφανοι για την κόρη τους Κάρολαϊν, «χάθηκε με τόσο σκληρό τρόπο στην αρχή μιας θαυμάσιας ζωής».

Ο 78χρονος πατέρας της δολοφονημένης κοπέλας μίλησε στη Daily Mail για την «αποστολή» που κρατά συγκεντρωμένους εκείνον και τη μητέρα της Καρολάιν, κι αυτή αφορά τη μοίρα της εγγονής τους, Λυδίας. «Τόσο εγώ όσο και η Susan θα περάσουμε το υπόλοιπο της ζωής μας διασφαλίζοντας ότι θα αποδοθεί δικαιοσύνη ότι η μικρή της κόρη, η Λυδία, θα μεγαλώσει με όσα μπορούμε να της δώσουμε, και ότι η μνήμη της μητέρας της θα ζήσει για πάντα» λέει χαρακτηριστικά o David Crouch.

Η Καρολάιν και η ζωή στην Αλόννησο

«Η Καρολάιν γεννήθηκε σε ένα ιδιωτικό νοσοκομείο στην Αθήνα στις 12 Ιουλίου του 2001, αλλά ήταν Βρετανή πολίτης. Στην Αλόννησο ήρθε για πρώτη φορά ως νεογέννητο για να τη συστήσουμε στους μελλοντικούς της φίλους και στη συνέχεια μετακόμισε στο νησί μόνιμα με τη Σούζαν και εμένα τον Μάιο του 2003», θυμάται ο David Crouch. Αναφέρει ότι η κόρη του είχε πολύ καλές επιδόσεις στο σχολείο και ότι επανειλημμένα επιλεγόταν ως «σημαιοφόρος σε παρελάσεις εθνικών εορτών». Η Κάρολαϊν είχε δοκιμάσει τις δυνάμεις της και στην υποκριτική, συμμετέχοντας με φίλους της σε παραστάσεις του δημοτικού θεάτρου.

Μιλώντας για την κόρη του και τη ζωή της στην Αλόννησο ο David Crouch περιγράφει όλες τις ευτυχισμένες στιγμές και τα ταλέντα της κόρης του.

«Ήταν πρόσκοπος ενώ συμμετείχε και σε επιδείξεις παραδοσιακών χωρών. Ασχολήθηκε από μικρή ηλικία και με το καγιάκ και ταξίδευε στη θάλασσα σαν βετεράνος ενώ ήταν τόσο ταλαντούχα ώστε να διασκεδάζει, μαζί με συμμαθητές της, τους ανθρώπους συμμετέχοντας σε παραστάσεις του δημοτικού θεάτρου» λέει ο πατέρας της Καρολάιν.

«Είχε μάθει κολύμπι από μικρή και συνέχισε με μαθήματα καταδύσεων και θυμάμαι ότι είχε στεναχωρηθεί γιατί δεν μπορούσε να πάρει το σχετικό δίπλωμα καθώς ήταν κάτω των 18 ετών. Έτρεχε σε αγώνες 10χλμ. ξεπερνώντας πολλά από τα αγόρια» προσθέτει ο τραγικός πατέρας.

«Τόσο εγώ όσο και η σύζυγός μου νιώσαμε πολύ περήφανοι όταν εξασφάλισε μια θέση στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά για να σπουδάσει Στατιστική αν και λυπηθήκαμε που την αποχαιρετήσαμε από το σπίτι» συμπληρώνει ο 78χρονος.

Ο ίδιος, τέλος, περιέγραψε την αγάπη της κόρης του για τα ταξίδια αξιοποιώντας και την έφεσή της στις ξένες γλώσσες για να βοηθήσει στην οργάνωση αυτών των εξορμήσεων «καθώς εκτός από Ελληνικά, μιλούσε άψογα Αγγλικά ενώ ήταν πολύ καλή στα Τουρκικά και τα Ταγκαλόγκ, την μητρική γλώσσα της μητέρας της».

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αλ. Μαρκογιαννάκης στη Βουλή: «Να μην επικρατήσει το τοξικό κλίμα μέχρι τις εκλογές»

Την εμπιστοσύνη του στην ελληνική δικαιοσύνη για τη διερεύνηση...

Πέθανε το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Χαραλαμπίδης

Έφυγε από τη ζωή το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Χαραλαμπίδης,...

Την Δευτέρα η «κάθοδος» Καιρίδη για τις μεταναστευτικές ροές στην Κρήτη

Την Δευτέρα 1η Απριλίου και όχι αύριο (29/3) Παρασκευή...