26.8 C
Chania
Wednesday, October 9, 2024

Γλυφάδα: Θα κάνει “ξεμούδιασμα” στις Μουρνιές

Ημερομηνία:

Η Γλυφάδα προετοιμάζεται για το παιχνίδι με τον Α.Ο. Χανιά και σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr την τελευταία της προπόνηση, που στην ουσία θα είναι “ξεμούδιασμα” πριν την αναμέτρηση της Κυριακής (4/3), θα την κάνει σε χανιώτικο έδαφος.
Το Σάββατο (3/3) αεροπορικώς η αθηναϊκή ομάδα θα φτάσει στα Χανιά και θα προπονηθεί στις 15.00 στο γήπεδο του Μινωταύρου, στις Μουρνιές, αφού πήρε τη σχετική άδεια από τη χανιώτικη ομάδα για την παραχώρηση της έδρας της.

Ουσιαστικά το γήπεδο των “πρασίνων” ήταν από τα λίγα διαθέσιμα για εκείνη την ημέρα, αφού υπάρχουν παιχνίδια τοπικού στα άλλα γήπεδα και το ματς Β’ κατηγορίας γυναικών ΑΟΧ-Ατρόμητος στο Εθνικό Στάδιο Χανίων.

Λευτέρης Αντωνακάκης

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Χανίων 17χρονος μοτοσικλετιστής μετά από τροχαίο

Διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Χανίων παραμένει...

Πλατανιάς: Ευχαριστήριο προς τα ΣΥΝ.ΚΑ Supermarkets για δωρεά ζωοτροφών

Ευχαριστήριο μήνυμα προς τα ΣΥΝ.ΚΑ Supermarkets για τη δωρεά ζωοτροφών στα...

Β. Κεγκέρογλου: “Η ανάκαμψη μπορεί να προκύψει και μέσω της αξιοποίηση των ΑΠΕ”

Μία ενδιαφέρουσα ενημέρωση έλαβε χώρα τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου...