15.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

Γονείς Μπάμπη Αναγνωστόπουλου: Κατέθεσαν ασφαλιστικά μέτρα κατά της οικογένειας Κράουτς

Ημερομηνία:

Ασφαλιστικά μέτρα κατά της οικογένειας της Καρολάιν Κράουτς κατέθεσαν, το πρωί της Τρίτης στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευέλπιδων, οι γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Οι γονείς του καταδικασμένου σε ισόβια για τη δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν, ζητούν, όπως αναφέρει το protothema.gr να αναλάβουν τη γονική μέριμνα της εγγονής τους Λυδίας και να έχουν περισσότερη επικοινωνία με το παιδί.

Υπενθυμίζεται ότι η μητέρα της άτυχης Καρολάιν, Σούζαν, μετεγκαταστάθηκε, πρόσφατα μαζί με την μικρή Λυδία στις Φιλιππίνες.

 

Τι είχε πεί ο πατέρας της Καρολάιν

Πρόσφατα μάλιστα, ο πατέρας της Καρολάιν μιλώντας στην τηλεόραση του Star είχε αναφέρει ότι η μικρή Λυδία «είναι πολύ χαρούμενη και διασκεδάζει. Ζει σε ένα μεγάλο σπίτι με την αδελφή της μητέρας της στις Φιλιππίνες, όπου περνά πολύ όμορφα».

Όπως δήλωσε ο Ντέιβιντ Κράουτς, «είμαι σε επαφή μαζί της τακτικά και έχω πολλές φωτογραφίες της που τη δείχνουν να περνά υπέροχα, παίζοντας με τα άλλα παιδιά. Θα πάει και σχολείο σε λίγο».

Είχε αναφπέρει στην ίδια εκπομπή ότι «νομίζω ότι είναι πολύ λάθος οι γονείς του ανθρώπου που δολοφόνησε τη μητέρα της, να έχουν ποτέ κάποια σχέση μαζί τους»

Είχε τονίσει ότι δεν θέλει η εγγονή του να έχει επαφές με τους άλλους παππούδες της, λέγοντας:

«Δεν τους θέλω στο σπίτι και δεν θέλω η Λυδία να έχει καμία σχέση μαζί τους. Όταν η Καρολάιν ζούσε στην Αθήνα, τους είδε μόνο τρεις φορές. Είμαι θυμωμένοςΟ πατέρας (του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου) δεν λέει τίποτα, απλά κοιτάζει το πάτωμα και δεν λέει τίποτα. Αλλά, η μητέρα πιστεύει ότι ο γιος της είναι υπέροχος και αθώος. Και όσο το πιστεύει αυτό, δεν θέλω να έχει καμία σχέση με τη Λυδία» είχε πεί.

topontiki.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κρήτη: 27χρονος μαχαίρωσε 43χρονο επειδή του έκανε παρατήρηση

Αιματηρό επεισόδιο, με τον τραυματισμό ενός 43χρονου καταγράφηκε το βράδυ της...

ΣΥΡΙΖΑ: Συναγερμός και οδηγίες από Κουμουνδούρου στους υποψήφιους ευρωβουλευτές μετά το «ολίσθημα» του Βασίλη Κασσελάκη

Καμπανάκι σήμανε στην Κουμουνδούρου μετά τις δηλώσεις του εξαδέλφου του προέδρου...