15.8 C
Chania
Monday, December 15, 2025

Γορτυνία: Πρώτο βραβείο για τον άνδρα με το μεγαλύτερο και πιο καλό μουστάκι

Ημερομηνία:

Ένας κτηνοτρόφος που διαμένει στο Παναχαϊκό και κατάγεται από την Τοπική Κοινότητα Μυρόβρυσης, ήταν ο μεγάλος νικητής σε διαγωνισμό για το μεγαλύτερο και καλύτερο μουστάκι.
Ο Χρήστος Λέντζος συμμετείχε για πρώτη φορά στο διαγωνισμό που γίνεται κάθε χρόνο στο Βελημάχι του Δήμου Γορτυνίας και κέρδισε το πρώτο βραβείο ανάμεσα σε 14 διαγωνιζόμενους.

Εκτός από την ικανοποίηση της πρωτιάς για το καλύτερο μουστάκι, ο κ. Λέντζος πήρε και το χρηματικό έπαθλο των 200€. «Δεν με νοιάζουν τα “χαρτιά” είναι αέρας», δήλωσε στο “protionline.gr”, «Εγώ έκανα το κέφι μου και αυτό έχει σημασία», συνέχισε.

Σε ότι αφορά το μουστάκι, το φροντίζει καθημερινά εδώ και πολλά χρόνια, τώρα μάλιστα σκέφτεται και τη συμμετοχή του σε μεγαλύτερους διαγωνισμούς, αφού έχει τα προσόντα. Ο Χρήστος Λέντζος πήρε τα εύσημα για την επιτυχία του από τον δημοτικό σύμβουλο Βασίλη Χριστόπουλο, ο οποίος αν και αξύριστος θα χρειαστεί χρόνια για να φτάσει, αν ο ίδιος επιθυμήσει, το επίπεδο του Λέντζου.

protionline

 

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ημέρα των Ευχών την Κυριακή 21 Δεκέμβρη στα Χανιά

Το Επιμελητήριο Χανίων και ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων διοργανώνουν...

Στροφή 180 μοιρών από Ζελένσκι για το ΝΑΤΟ – Η πολύτιμη ουκρανική “ζώνη οχυρών”

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, και οι απεσταλμένοι των ΗΠΑ βρίσκονται για...