19.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

Γρηγόρης Πετράκος: «Δεν χρειάζομαι το εμβόλιο, δεν κινδυνεύω από καμία λοίμωξη…»

Ημερομηνία:

Πιστός αντιεμβολιαστής παραμένει ο Γρηγόρης Πετράκος που μίλησε στην εκπομπή Mega Καλημέρα.

«Δεν έχω κάνει το εμβόλιο και δεν θα το κάνω ποτέ. Δεν παρότρυνα κανέναν να το κάνει ή να μην το κάνει. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν το χρειάζονται το εμβόλιο. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος 45 ετών, ο οποίος γυμνάζεται καθημερινά, ο οποίος έχει να φάει κρέας και ζωϊκά δέκα χρόνια. Έχω ένα ανοσοποιητικό πολύ δυνατό, κάνω συχνά εξετάσεις, τα πάντα είναι όπως πρέπει, οπότε δεν κινδυνεύω από τις λοιμώξεις. Όχι μόνο από αυτή, αλλά από καμία», είπε αρχικά ο γνωστός για τις αντιεμβολιαστικές του απόψεις, Γρηγόρης Πετράκος.

Ο Γρηγόρης Πετράκος συνέχισε: «Σε εμένα ένας γιατρός που έχει συνείδηση, δεν θα μου συνιστούσε να κάνω το εμβόλιο. Έχουν βγει τέσσερα φάρμακα για τον κορονοϊό, εμβόλια και στα νοσοκομεία έχουν εμπειρία 1,5 έτους. Γιατί είμαστε σε συναγερμό; Ότι έχω γράψει είναι αναδημοσίευση και αφού πήρα έγκριση από φίλους επιστήμονες και καθηγητές. Πηγαίνει όμως με την πλειοψηφία και η αλήθεια;».

«Το να φοράω μάσκα το θεωρώ ενάντια στην ουσία της ανθρώπινης ύπαρξης. Αν ο άλλος φοβάται δεν θα κάτσω μπροστά του χωρίς μάσκα. Τι κάνω; Έχω 1,5 χρόνο να πάω σούπερ μάρκετ. Θα έπρεπε να ερωτηθούν οι άνθρωποι αν θέλουμε να τους προστατεύουμε για πολλά χρόνια. Τα μηνύματα που λαμβάνω τα κοιτάω, αν και δεν τα λογαριάζω καθόλου. Ήρθε χαρτί από την εισαγγελία για το βίντεό μου. Ο εισαγγελέας δέχτηκε δυο καταγγελίες από πολίτες ότι παρακινώ σε ανυπακοή», κατέληξε ο Γρηγόρης Πετράκος.

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μητέρα Ιάσονα Λαλαούνη: Οργή για την δικαστική απόφαση – «Ούτε το δίπλωμα δεν του αφαίρεσαν»

Οργισμένη είναι η μητέρα του Ιάσονα Λαλαούνη από την απόφαση του δικαστηρίου, για τον αστυνομικό...

ΣΥΡΙΖΑ: Βουλευτές και υποψήφιοι ευρωβουλευτές ζητούν την καρατόμηση του Κασσελάκη Νο2…

Άνω – κάτω κάνει τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ το προσκλητήριο του…Κασσελάκη Β’...