Γρ. Γεροτζιάφας: Το παιχνίδι για τον έλεγχο της επιδημίας χάθηκε στην Ευρώπη

Κανένα σχόλιο

«Να δούμε την πραγματικότητα όπως είναι χωρίς φκιασίδια ή προβολές των φαντασιώσεων μας», είπε στον 98.4 του Ηρακλείου και τον Γιώργο Σαχίνη, ο καθηγητής αιματολογίας στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Σορβόννης Γρηγόρης Γεροτζιάφας.

Σύμφωνα με τον καθηγητή Γεροτζιάφα, το παιχνίδι για τον έλεγχο της επιδημίας χάθηκε στην Ευρώπη (της Ελλάδας συμπεριλαμβανομένης), όπως υποστήριξε εκτενώς και με ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.

O καθηγητής ανέλυσε τα συμπεράσματά του για την πορεία του ιού SARS-CoV-2 στην Ευρώπη και την Ελλάδα και τα προβλήματα της αντιμετώπισής του, όπως οι διαδικασίες εργαστηριακού ελέγχου και ιχνηλάτησής του, η ελάττωση της ενεργού συμφωνίας του πληθυσμού στα βασικά μέτρα προστασίας, η επιδείνωση της προϋπάρχουσας οικονομικής κρίσης και η καλλιέργεια ψευδών προσδοκιών για εμβόλιο «προ των πυλών».

"Sponsored links"

Να δούμε την πραγματικότητα όπως είναι χωρις φτιασίδια ή προβολές των φαντασιώσεων μας.Α. Το παιχνίδι για τον έλεγχο…

Posted by Grigoris Gerotziafas on Saturday, September 19, 2020

Μίλησε επίσης για την ανάγκη η επιστημονική κοινότητα να είναι ειλικρινής με τον λαό, την επικίνδυνη πειστικότητα του «φασιστικού επιστημονικού λόγου», αλλά και την «κρίσιμη μάχη» της αντιμετώπισης του κορονοϊού, που είναι η πρωτοβάθμια περίθαλψη.

NeaKriti.gr

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις